Genelde bütün anakartlrda bios ayarlarına delete tuşuyla girilir, pc ni ilk başlattığında üst üste delete tıkladınmı bios ayarlarına seni yönlendirir.Oradan advanced bios bölümünde cd rom seçili hale getirmen gerekiyor.cd rom görünmüyorsa muhtemelen hardisk seçilidir onu değiştir bu arada xp cd si takılı olsun, save yap tekrar pc ni başlatılıcak önyükleme için tuşa bas görünürse olmuştur.Olmamışsa pc ilk başlattığında üst üste f12 tıkla ben öyle yapıyorum ve içinde cdrom da dail bazı seçenekler çıkıyor ve cd rom tıklayorum daha sonra ön yükleme için tuşa basınız yazıyor ama bazı anakartlarda f12 tıklayınca bu seçenek çıkmaya bilir .bu seçenek yoksa eğer bios ayarlarını f7 tuşuyla sıfırlarsın ,çünkü eskiden oluyodu yazmışsın şimdi olmamasının sebebi muhtemelen başka birine format attırmışsan bios ayarlarını değişmiş.Kardeş sen dene bios ayarlarından kesin halledilecek bir durum, halledemessen akşam kendi bios ayarlarımdan kontrol edip tam olarak cd rom'u nasıl seçili hale getireceğini burdan yazarım. saygılar kolay gelsin.