Fujitsu'dan nitelikli iş notebookları!

CHIP Online
24-04-2013, 18:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Fujitsu'nun yeni notebook'ları, bu kesimin ihtiyaçlarını karşılayacak kadar donanımlı!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/fuj ... booklari_39963.html

Fujitsu işletmenin hareketliliğini üst seviyeye yükseltmek için tasarlanan yeni LIFEBOOK E Serisi'ni hizmete sunuyor. Stil sahibi ve hafif yüksek kaliteli notebook PCler iş dünyasındaki kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılarken bilişim teknolojilerinde maliyet tasarrufu sağlıyor.


<div>
Her ölçekteki kurumlar "kendi cihazınızı kendiniz getirin" programlarını yaygınlaştırmaya çalışırken bir yandan da daha fazla cihaza bilişim teknolojileri bazında destek vermenin maliyetini hesaplamaya çalışıyorlar. Bunlar aynı ana kart ve BIOS, ek dâhili parçalar ve hatta port çoğaltıcı ve harici güç kaynağı gibi parçaların kullanımını kapsıyor. Bunlar sadece toplam mülkiyet maliyetini ve sistem yönetim maliyetini azaltmakla kalmıyor, aynı zamanda kullanıcıların LIFEBOOK E Serisi'nin farklı modelleri arasında donatıları paylaşmasına imkân veriyor.


</div>
Daha iyi profesyonel gereçler


Kurumsal müşteriler tüketici odaklı bilişim teknolojileri cihazlarını kişisel hayatlarında kullanmaya başladıkları için profesyonel cihazlardan beklentileri de artıyor. Fujitsu, LIFEBOOK E Serisi ailesini iki tarafın da en iyi özelliklerini birleştirmek için yaratmış. Üç yeni LIFEBOOK modeli de komple iş fonksiyonelliği sunuyor. Bunlarda büyük dokunmatik ekran, opsiyonel arkadan aydınlatmalı klavye ve Fujitsu'nun popüler ikincil batarya barındıran modüler yuvası, ikincil sabit disk ya da pico projektörü gibi günümüzün yüksek seviye netbooklarının sahip olduğu tüm esnek ve elverişli özellikler bulunuyor. 


Yeni LIFEBOOK E Serisi modelleri alüminyum avuç yuvası, katı magnezyum kapağı ve günde defalarca açılıp kapanmaya dayanan güçlü menteşeleri ile dayanıklılık için üretilmişler.


Tüm Konu: Fujitsu'dan nitelikli iş notebookları!

Kaynak: www.chip.com.tr