Fujitsu'dan Windows 8'li dokunmatik cihazlar

CHIP Online
19-12-2012, 00:01   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Fujitsu, Windows 8 destekli yepyeni melez cihazını, tabletini ve notebook'unu tanıttı!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/fuj ... cihazlar_37628.html

Fujitsu, Windows 8 işletim sistemiyle uyumlu yeni cihazlarını tanıttı. En iyi Windows 8 deneyimini sunan yeni Fujitsu cihazları arasında STYLISTIC Q702 hibrid tablet de yer alıyor. Tablet ve dizüstü bilgisayarın bir araya geldiği cihazlardan yeni masaüstü PC'ye kadar pek çok ürünün yer aldığı Fujitsu portföyü bilgisayarla çalışma alanındaki değişiklikleri hızlandırmak üzere tasarlandı. Portföyde yer alan PC'ler, dizüstü bilgisayarlar ve tabletler kullanıcılara dokunmatik ekranlar ve sürekli internet bağlantısı sunuyor. "İş Dünyasını Yeniden Şekillendirmek" sloganı doğrultusunda faaliyetlerini sürdüren Fujitsu, "kendi cihazınızı getirin" trendini de göz önünde bulunduruyor.


Kullanıcıların modern iş dünyasının gerekliliklerine uyum sağlayabilmesi için Fujitsu yalnızca geniş bir ürün yelpazesi değil, daha iyi kullanılabilirlik ve dokunmatik ekranının konforunu da sunuyor. Akıllı özellikleri ile Fujitsu'nun Windows 8 için tasarladığı yeni modelleri çekici seçenekler olarak öne çıkıyor. Ürünlerin tasarımları kullanıcı deneyiminin daha faydalı, verimli ve eğlenceli olmasını sağlıyor. Fujitsu kullanıcılara daha sezgisel ve doğal bir şekilde çalışma fırsatını sunarken CIO'lara da yönetim, gelişmiş güvenlik ve mobilite gibi konularda güven sunuyor.


Fujitsu'nun daha ince, hafif ve hızlı olan, Windows 8'le uyumlu çalışan yeni ürünleri satışa sunuldu. PC, dönüşebilir dizüstü bilgisayar ve tablet modelleri dokunmatik ekran ve kalem girişi gibi özellikleriyle kullanıcılara en iyi Windows 8 deneyimini sunuyor.


Tüm Konu: Fujitsu'dan Windows 8'li dokunmatik cihazlar

Kaynak: www.chip.com.tr

Kapalı Hesap (172709)
19-12-2012, 13:33   |  #2  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 48
2,757 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2010

Fiyatlar düşünce göz atmalı şimdi pahalıdır.