galatasaray'ın yeni teknik direktörü kim olmalı

theironman
23-11-2015, 09:22   |  #1  
theironman avatarı
OP Genel Denetmen
Teşekkür Sayısı: 63
8,347 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

yapabilecek bir brendan rodgers, zaman verilirse lige ambargo koyabilecek bir takım yaratma potansiyeli olan lucien favre ya da sistem adamı thomas schaaf çok iyi olabilir. tabii, bu hamleler bu sezonun büyük ölçüde kaybedilmesi ve seneye avrupa ligi'nde oynamaya hazırlıklı olmak demek.

samet61
23-11-2015, 09:23   |  #2  
samet61 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 25
243 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eyl 2015

izninizle kendime göre bir analiz yapacağım...

yönetimin her dediğine "he" diyecek, ara transferde takviye istemeyecek hatta bir kaç kişinin satılmasına ses çıkarmayacak bir adam aradığını göz önünde bulunduruyorum.

mustafa denizli: bence bu adam olacak yeni t.d. ilk sezonunda yönetime ses etmez ama bırakın hamza gibi 3 kupayı, tek kupada ikinci olsa yönetime konuşmaya başlar. bence şu anda iki taraf da birbirini tartıyor... şahsi fikrime gelirse büyük risk. son başarısı çaykur rizespor, kaç yıldır futbol adına tek muhatapları tümer metin ve şansal büyüka...

ersun yanal: gelirse en başarılı olacak adam bence ama o iş olmaz. her konuda eğilen yönetim bu konuda dik durarak taraftara oynar.

umit davala: kendisi fatih terim'in oyundan atıldığı maçlarda hemen ardından atıldığı için taktiksel anlayışı, oyun okuması vs. ile ilgili hiç bir fikrim yok. bir de keyfe keder birisine benziyor, antrenman temposu falan düşer bence...

georghe hagi: hagi için gerçekten kafa düşünür göt oturursa bir daha kendisi gelmez zaten buralara.

mircea lucescu: adını duyunca heyecanlanmıyorum bile. o kadar alıştım ismine. sanki gurbetteki dayım da arada bir görüşüyoruz gibi...

tugay kerimoğlu: en çok istediğim aday. risk alınacaksa bu adamla alınmalı. zira adam profesyonel, düz adamı 40 yaşına kadar oynatmazlar zaten premier ligde. ayrıca adam kayırmaz bence... bir de instagram'ı iyi. en önemlisi bu adam'ın ali sami yen'e veda etkinliğindeki ağlamasını unutmuyorum hiç.

cristoph daum: tek vasfı istiklal marşını bilmek olan teknik adam. ersun yanal'ı karıya gidiyor diye istemeyen adam daum'u istiyorsa ben bişey bilmiyorum.

tayfun korkut: ulan... neyse... bir şey demiyorum...

zinedine zidane: bu değil... adını sabah duydum. kendisi "pele mi, maradona mı?" sorusunun cevabıdır nazarımda. ama castilla'nın teknik direktörü hele ki a takımın teknik direktörü rafael benitez iken bırakıp gelmez. o sıra en geç seneye gelir zidane'a.

lucien favre: bu da değil! 3 kupa almış adamı kovan yönetimin yanına geleceğini sanmıyorum.

marcelo bielsa: bu bizim köyden hiç değil... kendisini severim ama türkiye'de hiç bir yönetimin bu adamla çalışmak isteyeceğini sanmam... plastik taburede maç izleyen adam bizim liselilere ters bir kere

marma_ralli
23-11-2015, 09:29   |  #3  
marma_ralli avatarı
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 1
10 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2015

ersun yanal ve musatafa denizli nin gelme olasılığı düşük. yeni teknik direktörümüz alman olmalı ama bu isim daum değil.  tabiki Lucescu gibi bir kurt adam bizi heycanlandırmıyo değil. umarım başarılı olabilicek biri gelir ve Galatasaray ı bu kötü dönemden çıkarır..