Galaxy Gear 2 hakkında ilk sızıntı!

CHIP Online
02-02-2014, 18:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Samsung'un bir hayli kaba bulunan ilk Galaxy Gear'ından sonra, yeni model çok daha farklı olacak!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/gal ... -sizinti_45075.html

Resimlerle: 5 harika akıllı saat!

Samsung'un akıllı saati Galaxy Gear, piyasaya henüz çıkmasına rağmen yeni modeliyle ilgili dedikodular ortaya çıkmaya başladı bile. Giyilebilir teknolojiler adına iyi bir örnek teşkil eden Samsung'un akıllı saati,  şu sıralar Sony SmartWatch 2 ile rekabet halinde. Ancak yakında Apple'ın iWatch akıllı saatinin de tanıtılması bekleniyor. Samsung da şu sıralar iWatch için LG ile ortaklığa girişen Apple'ın karşısına daha güçlü bir modelle çıkmak için hazırlanıyor.


Önümüzdeki ay Mobil Dünya Kongresi'nde yeni amiral gemisi Galaxy S5'i tanıtma ihtimali bulunan Samsung, bir yandan da Galaxy Gear 2 ile meşgul. Samsung'un, Apple'ın iWatch için LG ile ortak çalışmaya başlamasının ardından bu yöndeki çalışmalarına hız verdiği düşünülüyor. Zira Apple, LG ortaklığı ile OLED ekranlı bir iWatch'u hedefliyor.


Gelen haberlere göre Güney Koreli şirket, Galaxy Gear 2'de yeni bir tasarıma gidecek. Şu anki Galaxy Gear tasarımının sıkıcı ve hantal bulunduğunu açıklayan şirket yetkilileri, yeni tasarımla daha çekici bir cihazın ortaya çıkacağını söylüyorlar. Muhtemelen bunda gizli de bir ipucu bulunuyor. Zira Samsung'un yeni saatinde Apple'a misillemede bulunacağını tahmin etmek hiç de güç değil.  O nedenle Galaxy Gear 2'de kavisli bir OLED ekranla karşılaşabiliriz.


Galaxy Gear 2'nin önümüzdeki mart ya da nisan ayında Londra'da tanıtılması bekleniyor.

Tüm Konu: Galaxy Gear 2 hakkında ilk sızıntı!

Resimlerle: 5 harika akıllı saat!

Kaynak: www.chip.com.tr