Galaxy Note 2 esnek mi olacak?

CHIP Online
19-06-2012, 21:00   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Samsung'un umulmadık bir başarı yakalayan bu cebinin yeni sürümü, esnek ekranla gelebilir mi?

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/gal ... i-olacak_34272.html

Resimlerle: Samsung Galaxy S3 test merkezimizde...

Samsung Galaxy Note 2'nin çıkış tarihi yaklaştıkça, yeni dev akıllı telefon hakkındaki söylentiler de artıyor. sammobile.com sitesinin haberine bakılırsa telefon, yeni işletim sistemi Android 5 ile çalışacak. Ayrıca cihazın 5.3 inçlik bir Super AMOLED dokunmatik ekrana ve 12 megapiksel bir kameraya sahip olacağından da bahsediliyor. Ancak yeni Note hakkındaki en çarpıcı dedikodu, Samsung'un bir süredir üzerinde çalıştığı esnek ekranın bu telefonda kullanılması ihtimali.


Bir başka web sitesi, ubuntulife.com ise kameranın 8 megapiksel olacağını ve 1680x1050 piksel çözünürlüğe sahip 5.5 inçlik "normal" bir Super AMOLED ekran kullanılacağını iddia ediyor. Sitedeki haberde ayrıca Galaxy 3 ile sunulan S Beam, S Voice, NFC ve SmartStay gibi bütün özelliklerin Note 2'de de olacağı öne sürülüyor. Sitenin yaptığı tahminlere göre cihaz 1,5 GB RAM belleğe, ARM 15 çift çekirdekli işlemciye ve LTE modülüne sahip olacak. Habere göre Galaxy Note 2, Ekim 2012'de piyasaya çıkacak.


Bu söylentilerin ne kadarının doğru olduğunu şimdiden kestirmek imkansız. Samsung'un yeni telefon hakkında sessizliğini koruması, doğru tahminde bulunmayı daha da zorlaştırıyor.

Tüm Konu: Galaxy Note 2 esnek mi olacak?

Resimlerle: Samsung Galaxy S3 test merkezimizde...

Kaynak: www.chip.com.tr