Galaxy Note 2 için Android 4.3!

CHIP Online
02-10-2013, 19:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Galaxy Note 2 için ilk Android 4.3 test sürümü sızdı! Cesur olanlar için indirme bağlantısı içeride.

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/gal ... roid-4-3_42989.html

Resimlerle: Galaxy Note 3, Galaxy Gear ve fazlası...

Galaxy Note 2, piyasaya çıkalı 1 yıl olmasına rağmen, hala Android 4.1.2 sürümünde "çakılıp kalmış" durumda. Samsung eski göz ağrısı için güncelleme desteği garantisi sunsa da, bu konuda pek aceleci olmadığı bilinen bir gerçek. Yeni güncelleme ile, Note 3 ve S4 özelliklerinin büyük kısmını Note 2'ye de taşıması beklenen Koreli dev, şu sıralar Android 4.3 için testlere başlamış durumda.


İşte bu testlerde kullanılan ilk test sürümü, bugün internete sızdı. İlk olarak  tinhte.vn forumunda HappyKing isimli kullanıcı tarafından yayınlanan test sürümü, daha sonra XDA forumlarında da boy göstermeye başladı.


N7100XXUEMI6 sürüm numarasıyla sızan Android 4.3, yeni TouchWiz arabirimi ile birlikte gelmiyor. S-Pen özellikleri de, 4.1.2 sürümünden farklı değil. Yenilikler arasında, 2 kademeli bildirim merkezi, sekmelere ayrılmış Ayarlar bölümü, Galaxy S4'ten bildiğimiz yeni kilit ekranı ve birkaç özel Samsung yazılımı göze çarpıyor. Samsung Knox da, sızan sürümde yer alıyor.


Bu sürümün sadece bir test sürümü, üstelik erken bir test sürümü olduğu unutulmamalı. Samsung, final sürüme kadar pek çok yeniliği ekleyecektir. Ama eğer şimdiden "tadımlık da olsa" Android 4.3 keyfi yaşamak istiyorsanız, garantinizin kaybolabileceği gerçeğini kabul ediyorsanız ve yeterince cesursanız, &lt;span style="text-decoration: underline;">bu XDA bağlantısında</span> gerekli dosyaları ve talimatları bulabilirsiniz. Ama bizim tavsiyemiz, her zaman olduğu gibi, final sürümü beklemeniz yönünde...

Tüm Konu: Galaxy Note 2 için Android 4.3!

Resimlerle: Galaxy Note 3, Galaxy Gear ve fazlası...

Kaynak: www.chip.com.tr