Galaxy Note 2 IFA fuarında tanıtılabilir

CHIP Online
11-07-2012, 19:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Galaxy S3 ile fırtınalar kopartan Samsung için sıradaki bomba, bu dev Galaxy cep olacak...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/gal ... ilabilir_34719.html

Resimlerle: Galaxy S3, Galaxy S2'ye karşı

Yeni Galaxy Note hakkında pek çok özellik ve tasarım bilgisi ortaya çıkmış durumda. Ayrıca cihazın ne zaman piyasaya çıkacağı da yaklaşık olarak biliniyor. Ancak bugün ortaya çıkan bir bilgi, durumu daha da ilginç hale getirdi. Kore'deki web sitesi MK-News'un haberine bakılırsa Samsung, yeni telefonu 31 Ağustos- 5 Eylül arasında Berlin'de düzenlenecek olan IFA fuarında tanıtabilir. Site ayrıca telefonun 5,5 inçlik bir ekrana sahip olacağını da bir kez daha doğruluyor.


Teknoloji dünyasında artık alıştığımız üzere, yeni bir cihazın piyasaya çıkması yaklaştıkça ilginç dedikodular da artıyor. Örneğin GSMArena.com, güvenilir kaynaklardan aldığı bilgilere dayanarak Galaxy Note 2'nin 5,5 inçlik bir Super AMOLED ekrana sahip olacağını ve ekran boyuna rağmen bir önceki modele göre daha küçük olacağını bildiriyor. iPhone 5'in önüne geçmek için cihazın çıkış tarihinin öne alındığı ve Eylül olarak belirlendiği de gelen haberler arasında.


Bir başka web sitesi olan The Verge'e bakılırsa cihaz dört çekirdekli bir işlemciye sahip olacak. Ancak Galaxy S3'te olduğu gibi Exynos-4412'nin kullanılıp kullanılmayacağı bilinmiyor.


Galaxy Note, biz Türkler için başka bir anlam da taşıyor. Bilindiği gibi karikatürist Erdil Yaşaroğlu, ilk Galaxy Note'u kullanarak dev bir karikatür yapmış ve bu eseriyle Guinness Rekorlar Kitabı'na girmişti. Yeni cihazla benzer bir deneme yapılır mı bilmiyoruz ama neden olmasın...

Tüm Konu: Galaxy Note 2 IFA fuarında tanıtılabilir

Resimlerle: Galaxy S3, Galaxy S2'ye karşı

Kaynak: www.chip.com.tr