Galaxy Note 2 ve 8X'e aynı gün gelen müjde!

CHIP Online
12-12-2012, 16:00   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Eğer Samsung Galaxy Note 2 ya da HTC 8X modellerinden birine sahipseniz, bu haber sizi sevindirecek!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/gal ... en-mujde_37477.html

Resimlerle: Cep telefonlarında dev radyasyon testi!

Windows Phone 8 ve Microsoft için önemli bir zaman dilimindeyiz, zira HTC'nin Windows Phone 8X cebi, işletim sisteminin tarihinin ilk "OTA" güncellemesini alıyor. OTA güncelleme, cihazın güncellemeyi PC'ye bağlanmadan, kablosuz ağ üzerinden alabileceği anlamına geliyor.


Güncelleme, HTC'nin 8X cebini yapı 9905'den 10211'e yükseltiyor. Yeni yazılım, Wi-Fi'ın her zaman bağlı kalmasını sağlayan bir işlev eklediği gibi, kendiliğinden baştan başlayan cihazlardaki sorunu da gidermeyi amaçlıyor. Microsoft'un güncellemeyi uluslararası HTC 8X'lere sunmaya başladığı biliniyor. haber yayına hazırlanırken henüz ülkemize ulaşmayan güncelleme, çok yakında bize de uğrayacak.


Peki Windows Phone 8 güncellemesi nasıl gerçekleşiyor?


Güncelleme işi birkaç adımdan oluşuyor. Cihaz öncelikle güncellemeyi indiriyor ve onu yüklemeye hazırlıyor. Cihaz yeniden başlatılmadan önce bir "veri taşıma" sürecinden geçiyorsunuz. Ardından telefonunuzu baştan başlatarak PC'nize bağlamadan yeni yazılımı yüklüyorsunuz. Güncelleme işlemini hemen başlatmak için Ayarlar > Windows Phone güncelleme yolunu izleyebilirsiniz.


Aynı güncelleme henüz Nokia Lumia 920 için sunulmuş değil.


Güncelleme haberleri sadece 8X ile de sınırlı değil. Samsung'un dev cebi Galaxy Note 2'nin uluslararası sürümleri de, Android 4.1.2 güncellemesini almaya başladı. Bu güncelleme de henüz bize ulaşmış değil...

Tüm Konu: Galaxy Note 2 ve 8X'e aynı gün gelen müjde!

Resimlerle: Cep telefonlarında dev radyasyon testi!

Kaynak: www.chip.com.tr