Galaxy Note 3, metal kasalı olabilir mi?

CHIP Online
16-04-2013, 15:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Bu haber, Samsung'un amiral gemilerini sadece tek bir nedenle beğenmeyenleri yakından ilgilendiriyor

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/gal ... bilir-mi_39789.html

Resimlerle: TEST: Samsung Galaxy Note 10.1

Samsung'un Galaxy S4, Note 2 gibi amiral gemisi ceplerinin en zayıf özelliği, birçok kullanıcıya göre plastik bir gövdeye sahip olmaları. Samsung, şimdiye dek her ne kadar bu gövdeden gururla bahsetmiş olsa da yeni bir iddia, Koreli devin fikrinin değiştiğini göstermekte olabilir.

iPhone 5 ve son olarak cep severlerin gözdesi HTC One'ın alüminyum kasaları, Samsung'un da dikkatini çekmiş olacak ki iddialar, bir sonraki Samsung amiral gemisinde alüminyuma yer verileceğini söylüyor. SamMobile'ın "şirket içindeki ünlü ismi", şirketin bir sonraki uç nokta cebinde "yapı kalitesini" artıracağını iddia ediyor.

Samsung, SamMobile'ın kaynağına göre yazılım alanında herhangi bir endişeye sahip değil ve Nature UX ile gelen Galaxy S4'ün yazılımsal anlamda rakiplerinden üstün olduğunu düşünüyor. Kaynaktan gelen bir başka dikkat çeken bilgi ise Galaxy S4'ün şirket içinde kullanılan metal tasarımının çok sevildiği, ancak bu tasarımın çıkış tarihine yetiştirilemediği.

6 inç Full HD AMOLED ekran, Exynos 5 Octa işlemci, 13MP kamera ve belki de Android 5.0 ile geleceği düşünülen Galaxy Note 3 ile Samsung, Note serisinin başarısını daha üst bir seviyeye taşımak istiyor.

Tüm Konu: Galaxy Note 3, metal kasalı olabilir mi?

Resimlerle: TEST: Samsung Galaxy Note 10.1

Kaynak: www.chip.com.tr