Galaxy Note 3 testte!

CHIP Online
02-10-2013, 00:03   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Samsung'un yeni devi Galaxy Note 3'ü tüm detaylarıyla test ettik! Merak ettiğiniz her şey içeride...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/galaxy-note-3-testte_42971.html

Samsung, 2011 yılının ikinci yarısında ilk Galaxy Note modelini piyasaya sürdüğünde, hemen herkes, büyük boyutları ve dev ekranı karşısında hayrete düşmüştü. Öyle ya, bu kadar büyük bir telefonu, ya da o dönem hayatımıza giren adıyla phablet'i kim, neden almak isterdi ki? Yorumlar öylesine acımasız hale geldi ki, bazı incelemelerde Galaxy Note ile dalga geçenler bile oldu.


Ama kısa süre sonra dalga geçenlerin, ileriyi görmek konusunda ne kadar yetersiz oldukları ortaya çıktı. Samsung, ilk Galaxy Note'u ve tabii ki beraberinde gelen Stylus'u ile, kimsenin beklemediği bir satış başarısı yakaldı. Hal böyle olunca, bir yıl sonra, 2012'nin ikinci yarısında ortaya Galaxy Note 2 çıktı. Bu kez kimse, cihazla dalga geçemedi. Aksine o dönem için, Galaxy Note 2, piyasanın en iyi telefonu ilan edildi. Tabii ki büyük boyutlarıyla herkese hitap eden bir model değildi Note 2. Ama gerek donanımsal, gerek yazılımsal özellikleriyle gerçekten de piyasanın en güçlüsü ve en çok özellik sunanı oluverdi. İlk Note'u katlayan satış rakamları ise, diğer üreticilerin de, birçok modelinde ekranları giderek büyütmesinin kapısını açtı.


Ve şimdi sıra, Note serisinin üçüncü modeline, yani Galaxy Note 3'e geldi. Note 2'ye oranla biraz hafifleyen, incelen ve büyük oranda güçlenen Note 3'ü, nihayet test merkezimize konuk etmeyi başardık. Detaylı testlerimizde ter döken bu yeni canavarın, ne kadar iyi olduğuna gelin birlikte bakalım...


Tüm Konu: Galaxy Note 3 testte!

Kaynak: www.chip.com.tr