Galaxy Note 4, farklı bir ekranla gelebilir!

CHIP Online
25-04-2014, 15:00   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Galaxy Note 4'ün tanıtımı yaklaşırken, hakkındaki iddialar da giderek ciddileşiyor!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/gal ... elebilir_46737.html

Resimlerle: Bu 5 cep, belki de hiç olmayacak!

Teknoloji devlerinin amiral gemisi cepleri güç konusunda artık neredeyse bir standarda oturmuş durumda. Bunu Samsung geliştiricileri de fark etmiş olacaklar ki, gelecekteki yeni "dev" ceplerinde bazı farklılıklar yapmanın vaktinin geldiğini düşünüyor gibi görünüyorlar. Samsung Galaxy S5'te parmak izi okuyucusu ve kalp ritim sensörü ile standardı bir parça da olsa kırmaya çalışan Samsung, Galaxy Note 4'te bunu gerçekten başaracak bir yenilik üzerinde çalışıyor.


Samsung'un bir süre önce piyasaya çıkarttığı kavisli ekranlı Galaxy Round bir hayli beğenilmişti hatırlarsanız. Şimdi bu telefonunda kullandığı kavisli ekranın daha da fazlasını Galaxy Note 4'te de kullanmayı düşünen Samsung, böylece amiral ceplere büyük bir "hareket" katacak. Buna göre 3 kenarlı bir ekranın sahibi olacak olan Galaxy Note 4'ün bu formu, aslında Samsung'un bir süredir aklındaydı.


Galaxy Club tarafından sızdırılan Samsung patentinde, ekranı kenarlara doğru kıvrılan bir cihaz görünüyor. Çizimde kamera, e-posta, ayarlar gibi belirli eylem tuşlarının telefonun kenarlarında dizilmiş olduğu da görünüyor.

Tüm Konu: Galaxy Note 4, farklı bir ekranla gelebilir!

Resimlerle: Bu 5 cep, belki de hiç olmayacak!

Kaynak: www.chip.com.tr