Galaxy S II'ye Android 4.0 müjdesi!

CHIP Online
19-11-2011, 18:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Samsung, merakla beklenen "müjde haberlerinin" ilkini Galaxy S II için verdi! İşte o haber...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/gala ... -mujdesi_30378.html

Resimlerle: ABD'ye özel Klavyeli Galaxy S II

Daha önce burada yayınladığımız haberimizde, Samsung'un Android 4.0'a güncelleyeceği modellerinden bahsetmiştik. Bu haber, Samsung İtalya tarafından yapılan "yarı-resmi" bir açıklama sonrasında hazırlanmıştı.

Şimdi de Samsung İngiltere, Android 4.0'a güncelleneceği kesinleşen ilk Samsung cihazı duyurdu. Pek çoğunuza sürpriz olmayacağına eminiz; bu cihaz Galaxy S II'den başkası değil.

Şirket, Galaxy S II sahiplerine müjdeyi Twitter üzerinden verdi: "İyi haber: Galaxy S II Ice Cream Sandwich'e kesin olarak güncellenecek. Ancak şu anda bir tarih veremiyoruz."

Samsung İngiltere, İtalya'dan sızan listedeki diğer cihazlar hakkında bir açıklama yapmadı. Şu anda kesin olan tek şey, Galaxy S II'nin Android 4.0 güncellemesini alacağı. Ancak listedeki diğer cihazların da 4.0'a güncelleneceği kesin gibi görünüyor...


Tüm konu: Galaxy S II'ye Android 4.0 müjdesi!

Resimlerle: ABD'ye özel Klavyeli Galaxy S II

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: İlk Galaxy S, sizce Android 4.0'a güncellenecek mi?

mancukya
20-11-2011, 11:51   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 4
2,844 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2008

Zaten S2 ve Note icin bu bilinen bir seydi. Samsung S1 icin Ics yayinlarsa son 2 senede sagladigi güveni artirir eger yapmazsa belki insanlari üst modele yönlendirme yapabilir ama güvende kaybeder.
En azindan Cyanogen ve Mui teamlari icin Fm- radio, Tv-out ve Kamera gibi bazi bu teamlerin zorlandigi olaylarda destek vermiyecegi modeller icin drivers ve kernele gömmek icin yardimci olabilir.
Firmalarda bunu anlamiyorum Lg, Htc, samsung gibi sirketler maliyet acisindan bazen destegi kesebiliyor yada verdikleri sözleri zamaninda gerceklestiremiyorlar ama bu isi parasiz yapan ekiplerede yardimci olmayi akil edemiyorlar.
Su an icin S1 ICS sürümde calismaya kamera, vidyo cekimi, takvim senkro, ve Gps kaldi sonrada optimize etmeye basliyacaklar yaklasik 10 gün icerisinde S1 icin Ics sürüm stabile yakin bir halde kullanimda olur ama gene asil sorun kamera kalitesi kaybi, Fm radio ve tvout icin gereken yazilim zorlugu yüzüne eksikler kalicak olmasi bu noktada Samsung en azindan yardimci olmak zorunda.