Galaxy S III'e 10 alternatif!

CHIP Online
08-05-2012, 00:03   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Samsung'un yeni cebi Galaxy S III sizin için fazla "popüler" ise, bu alternatifler tam size göre!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/gala ... ternatif_33490.html

Resimlerle: Samsung Galaxy S III resmen tanıtıldı!

Galaxy S III sonunda tanıtıldı ve cep, büyük bir ilgiyi üzerine çekmeyi başarmış gibi görünüyor. Ancak "ben herkesin yaptığını yapmam" diyorsanız ve farklı bir alternatif istiyorsanız, tabi ki birçok seçeneğiniz var. İşte Galaxy S III'den uzak kalmak isteyenlere 9 alternatif.

Apple iPhone 5: Apple'ın bu sene içerisinde bir iPhone 5 piyasaya sürmeyi planladığını sanırız biliyorsunuz. iPhone 5'in neye benzeyeceğinden kimse emin değil, ancak daha büyük bir ekranının olacağı iddia ediliyor.

Asus Padfone: Yakında piyasaya sürülecek olan Asus Padfone, 4.3 inçlik çift çekirdekli bir ceple geliyor. Android 4.0 ile çalışan cep, 10.1 inç'lik bir tablete yerleştiriliyor ve böylece bir tablet halini alıyor. Bu tablete dilerseniz bir klavye takmanız ve onu netbook'a dönüştürmeniz de mümkün.

BlackBerry London: RIM'in yeni işletim sistemini taşıyacak ilk cep, BlackBerry London olacak gibi görünüyor. BlackBerry London, 1.5GHz çift çekirdekli işlemciye sahip olacak ve ince bir yapıda olacak. Ekim ayında çıkması beklenen telefon hakkında daha fazla bilgi, şimdilik bulunmuyor.

Tüm konu: Galaxy S III'e 10 alternatif!

Resimlerle: Samsung Galaxy S III resmen tanıtıldı!


Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Çok kişide olan bir cebi taşımak sizi rahatsız eder mi?