Galaxy S III heyecanı!

CHIP Online
06-04-2012, 21:00   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Samsung'dan sızan bu etkinlik afişinde hem Galaxy S III göründü, hem de çıkış tarihi ortaya çıktı!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/galaxy-s-iii-heyecani_32950.html

Resimlerle: 15 Galaxy telefonu ve alternatifleri...

Son zamanlarda hemen her gün hakkında bir şeyler duyduğumuz Samsung'un yeni amiral gemisi olmaya hazırlanan Galaxy S III için sonunda çıkış tarihi, resmi olmasa da belli oldu.

Sızan bir Samsung etkinlik afişine göre Samsung Galaxy S III'ün çıkış tarihi Mayıs olarak lanse edildi. Etkinlik birçok farklı Kore tabanlı internet sitesi üzerinden yayıldı ve kullanılan etkinlik afişinde net bir şekilde bu yeni ve merakla beklenen akıllı telefonun 22 Mayıs günü Londra'da tanıtılacağı belirtildi.

Afiş üzerinde bulunan genel bilgilerden daha çok dikkat çekense, kullanılan zarif, ince ve açık metal renginde gözler önüne serilen muhtemel Galaxy S III görseli oldu.

Bu yeni cihazdan beklenen en önemli özellikler arasındaysa hızlı, canlı ve ince bir tarsıma sahip olması bulunuyor. Pek tabi göz alıcı bir ekran ve an itibariyle kullanılandan çok daha iyi bir işlemci de beklenen diğer özellikler arasında.  

Kore'de bulunan DDaily'e göreyse Galaxy S III 4.65 inç'lik Super AMOLED Plus ekrana sahip olacak ve 720 X 1280 gibi yüksek bir çözünürlük sunacak. AsiaE'nin yayınladığı habere göreyse bu yeni cihaz aynı zamanda dört çekirdekli bir işlemci kullanacak ve LTE ile donatılacak.

Ekinlik davetinin Samsung'dan sızdığı kuvvetle muhtemel ama 22 Mayıs günü gelmeden de kesin bir şey söylemek imkansız.  


Tüm konu: Galaxy S III heyecanı!

Resimlerle: 15 Galaxy telefonu ve alternatifleri...

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Galaxy S III'den beklediğiniz en önemli yenilik nedir?