Galaxy S3'e Apple şoku!

CHIP Online
03-09-2012, 20:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Apple, Samsung'a karşı kazandığı Galaxy S2 zaferinden sonra şimdi de Galaxy S3'e kafayı taktı...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/galaxy-s3-e-apple-soku_35705.html

Resimlerle: IFA 2012'nin en parlak 43 yıldızı

Apple ve Samsung arasında dindiğini sandığımız patent tartışması, Apple'ın hamlesiyle yeniden başlayacak gibi görünüyor. Apple, Galaxy Nexus ve bazı diğer cihazlara karşı yaptığı şikayetine Galaxy S3, Verizon Galaxy S III, Galaxy Note ve Galaxy Note 10.1'i de ekledi. Böylece, <span style="text-decoration: underline;">buradaki habermizde bahsettiğimiz "Galaxy S3 paniği"</span> de gerçek olmuş oldu...


Bu dava, &lt;span style="text-decoration: underline;">Apple'ın geçtiğimiz hafta kazandığı davadan</span> bağımsız, farklı bir dava. Dahası, güncellenen yazılımların yeni nesil telefon ve tabletleri dava edilmekten kurtarmadığı görünüyor. Apple'ın davayı açma nedeni ise Samsung'un ihlal ettiğini iddia ettiği 8 Apple patenti. Bu patentler arasında '721 numaralı "kaydırarak kilit açma", ve '604 numaralı Samsung'un telefonlarından kaldırmaya başladığı "evrensel arama işlevi" var. '647 numaralı patent de size yabancı gelmeyecek: Apple'ın 2010'da HTC'yi dava etmekte kullandığı patent, telefon ekranında görünen bir telefon numarasına dokunarak örneğin arama yapmayı ele alıyor.


Apple'ın şikayetinin detaylarını merak ediyorsanız, &lt;span style="text-decoration: underline;">bu PDF dosyasını okuyabilirsiniz</span>.

Tüm Konu: Galaxy S3'e Apple şoku!

Resimlerle: IFA 2012'nin en parlak 43 yıldızı

Kaynak: www.chip.com.tr