Galaxy S3 kullananlara müjde!

CHIP Online
16-08-2012, 19:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Samsung Galaxy S3 için yayınlanacak resmi Jelly Bean güncelemesi nasıl olacak? İşte cevap...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/gal ... ra-mujde_35386.html

Resimlerle: Galaxy S3'ün bilmeniz gereken 32 işlevi

Galaxy S III'te işletim sistemini Android 4.1 Jelly Bean sürümüne güncellemek şimdiye kadar bir sürü uğraş ve custom ROM'lara başvuru gerektiriyordu. Dahası bu şekilde Samsung'un telefona eklediği birçok seçeneği de silip atmak şarttı. Bundan rahatsız olan kullanıcılar için müjde AndroidMX.net'ten geldi. Videosunun internete düştüğü ve resmi Samsung Android 4.1 güncellemesi olduğu söylenen güncelleme, her ne kadar İspanyolca olsa da, kullanıcıların tüm beklentilerini karşılayacak gibi görünüyor.


Yeni güncelleme Samsung'un Nature UX havasını korumaya devam ediyor. Ufak tefek bir iki sürpriz de var. Örneğin bildirim alanındaki parlaklık ayarı (daha önce sadece bazı Galaxy Note'larda görüyorduk) gibi... Tüm bu gelişmeler Galaxy S III için Jelly Bean güncellemesinin çok yakında piyasaya çıkacağının sinyallerini veriyor demek istiyoruz ama Samsung'un da güncellemeler konusunda çok hızlı davranmadığını unutmamak gerekli. Eğer bu video akıllı bir kullanıcının kendini paralayarak yaptığı özel bir çalışma değilse, bu sefer bu gelenek bozulacak gibi görünüyor.


<span style="text-decoration: underline;">Galaxy S III'te Jelly Bean'in nasıl olacağını kendi gözlerinizle görmek istiyorsanız tıklayın...</span>

Tüm Konu: Galaxy S3 kullananlara müjde!

Resimlerle: Galaxy S3'ün bilmeniz gereken 32 işlevi

Kaynak: www.chip.com.tr