Galaxy S3 Türkiye'de satışta

CHIP Online
07-06-2012, 00:01   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Samsung, Galaxy S3'ü Türkiye'de satışa sunduğunu resmen duyurdu! İşte cebin fiyatı, detaylar

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/gal ... -satista_34086.html

Samsung, uzun zamandır merakla beklenen Samsung GALAXY S III'ü, Türkiye'de satışa sundu. Akıllı telefon anlayışını baştan aşağı değiştirme iddiasında olan GALAXY S III, tavsiye edilen 1.999 TL son kullanıcı fiyatı  ile, Türkiye'deki son kullanıcılarla buluşuyor.


Samsung Electronics Türkiye Başkanı SungYong Hong yaptığı açıklamada: "GALAXY S III en kesintisiz ve insan merkezli mobil deneyimi sunuyor. Uzun zamandır beklenen bu cihazı Türkiye'deki kullanıcılara sunmaktan büyük heyecan duyuyoruz. Özellikle Türkiye'deki kullanıcıların, tasarım harikası GALAXY S III'ün sizi en iyi şekilde anladığını kanıtlayan Akıllı Bekleme, En İyi Fotoğraf ve S Beam özelliklerini çok seveceklerine inanıyorum" dedi.


Yeni GALAXY S III'ün Türkiye'ye gelişi geçen hafta İstanbul'un dört bir yanında düzenlenen etkinliklerle kutlandı. Dünyanın en ünü DJ'leri Avicii ve Bob Sinclar'ın Caddebostan ve Nişantaşı'ndaki konserlerine binlerce kişi katılım gösterirken, iş dünyasının ve İstanbul cemiyet hayatının ünlü isimleri, Ajda Pekkan'ın konser verdiği, Savarona'daki özel davette GALAXY S III'ü deneyimlene şansı elde etti. 30 Mayıs akşamı düzenlenen tanıtım partileri, Rumeli Hisarı'nın 3 kulesine birden yansıtılan video gösterisiyle etkileyici bir görsel şova tanık oldu. GALAXY S III'ün Rumeli Hisarı'na yansıtılan video gösterisi, 3 kulenin aynı anda kullanılması anlamında bir ilk teşkil ediyor. Yaz süresince GALAXY S III, düzenlenecek "roadshow" kapsamında Türkiye'nin dört bir yanındaki kullanıcılarla buluşacak.


Tüm Konu: Galaxy S3 Türkiye'de satışta

Kaynak: www.chip.com.tr