Galaxy S3'ün 3 "final" tasarımı varmış

CHIP Online
16-06-2012, 11:00   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Samsung, Galaxy S3'ün internete sızmaması için neler yapmış neler...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/gal ... i-varmis_34235.html

Resimlerle: Samsung Galaxy S3 test merkezimizde...

Samsung, Galaxy S III'ü piyasaya sürmeden önce sızıntıları engellemek için farklı "final" tasarımlarıyla önlem almış. &lt;span style="text-decoration: underline;">Samsung Unpacked blog</span>'unda 3 farklı Galaxy S III tasarımının da tamamlanmış gibi göründüğünü ve bunun sızıntıları engellemek için yapıldığı bilgisi yer aldı.


Bu üç Galaxy S III'ün arasındaki farkın sadece dış görünümden ibaret olmadığı anlaşılıyor. Samsung Baş Mühendisi BeoungSun Lee, "dürüst olmak gerekirse bu oldukça yorucu ve sinir bozucuydu" diyor. Mühendislere göre cihazın anteni, her cep için baştan tasarlanmış. Baş mühendis WooSun Yoon, genellikle cihazı saklama görevini üstlenirken iş arkadaşı ByungJoon Lee, takımının S III konseptlerinin çizimlerini veya fotoğraflarını yollamasına izin verilmediğini ve tasarım farklarını kelimelerle anlattıklarını söylüyor.


Dolayısıyla anlaşılıyor ki geçtiğimiz aylarda ortaya çıkan farklı Galaxy S III fotoğrafları, aslında Samsung'a ait tasarımlardı ve orijinallerdi ancak orijinal Galaxy S III'e ait değillerdi.

Tüm Konu: Galaxy S3'ün 3 "final" tasarımı varmış

Resimlerle: Samsung Galaxy S3 test merkezimizde...

Kaynak: www.chip.com.tr