Galaxy S4 için önemli ortaklık!

CHIP Online
26-02-2013, 13:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Samsung ve bu dev şirket, Galaxy S4'te de kendine yer bulacak önemli bir özellik için anlaştılar!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/gal ... ortaklik_38894.html

Resimlerle: LCD ekranlı cep telefonları

2017'de 2 milyar cihazda yer alması beklenen yakın alan iletişimi (NFC) işlevi, kredi kartlarından akıllı biletlere birçok alanda kullanılıyor. Ceplerde giderek daha çok kendine yer bulan teknolojiyi henüz mobil ödemeler için yaygın biçimde kullanmaya başlamadık, ancak yakın zamanda bu durum değişebilir.


Samsung ve Visa, İspanya'nın Barselona kentinde devam eden Mobil Dünya Kongresi'nde mobil ödeme üzere önemli bir ortaklık kurduklarını açıkladılar. Cuma günü açıklanan ortaklık ile Samsung, Visa Ready Partner Program'ın bir parçası haline gelecek, gelecekteki Samsung cepleri, Visa'nın PayWave ödeme sistemine sahip olacak. Program, Visa tabanlı ödeme sistemlerinin onaylanma ve lisanslama süreçlerini de hızlandırmayı amaçlıyor. Galaxy S4'ün ismi anılmasa da 14 Mart'ta tanıtılması beklenen cebin ortaklıka büyük rol oynayacağı düşünülüyor.


Samsung, NFC teknolojisini ceplerine getiren şirketlerin başında geliyor. Visa da kendi dijital cüzdanını oluşturmak için son birkaç senedir çalışıyor. Ancak NFC ödeme sistemleri için gerekli altyapı tam olarak kurulmadığından sistem yaygın olarak kullanılmıyor. Samsung-Visa anlaşması ise mobil ödemeler için atılmış önemli bir adım olacak.

Tüm Konu: Galaxy S4 için önemli ortaklık!

Resimlerle: LCD ekranlı cep telefonları

Kaynak: www.chip.com.tr