Galaxy S4'ler artık "taş gibi" olacak!

CHIP Online
25-09-2013, 14:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Galaxy S4'ünüzün düşüp kırılması ya da suya düşmesi sizi korkutuyorsa, bu çözüm tam da sizin için!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/gal ... i-olacak_42788.html

Resimlerle: Galaxy S4'ün iki yüzü!

Cep telefonlarımız her geçen gün daha da akıllanıyor, her geçen gün daha da farklı özelliklere kavuşuyorlar. Fakat ne yazık ki aynı zamanda bir o kadar kırılgan hale geliyorlar. Hatta donanımsal olarak ne kadar gelişirlerse gelişsinler, çevre faktörlerine karşı sahip oldukları dayanıklılık bir hayli düşük seviyelerde.


Galaxy S4 kullanıcılarına, tam da bu konuda müjdeli bir haberimiz var... Bugüne kadar üretilmiş olan klasik telefon kılıflarını tamamen sollayacak olan LifeProof markalı ürün, "nuud" ve "fre" olarak iki farklı model ile karşımıza çıkıyor. Ürünlerin her ikisi de suya karşı yüzde yüz dayanıklılık sağlamayı garanti ediyor. Modellerden bir tanesinin kapak tarafı tamamen açıkken, diğeri çizilmelere karşı özel bir kapak sistemi kullanıyor.


LifeProof kılıflar, askeri standartlar olan 810F-516'e bağlı kalınarak üretilmiş ve iki metre düşüş mesafesine kadar kavradıkları cihazı rahatlıkla koruyabiliyorlar. Sahip oldukları Ingress Protection özelliği sayesindeyse, en az iki metre su altına kadar telefon ile inmemize olanak tanıyan nuud ve fre modelleri, kamera üzerinde bulunan özel bir tabaka ile su altında yapacağımız fotoğraf çekimlerinde de en net görüntüyü almanıza olanak tanıyor.


Ekim ayı itibarı ile sadece Galaxy S4 telefonlar için satışa çıkacak olan nuud ve fre, 89.99 dolar (yurtdışı) etiket fiyatına sahip olacak.

Tüm Konu: Galaxy S4'ler artık "taş gibi" olacak!

Resimlerle: Galaxy S4'ün iki yüzü!

Kaynak: www.chip.com.tr

szgn0406
12-12-2013, 12:36   |  #2  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
5 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ara 2013

Bence telefonu kaba gösteriyor. Galaxy S4 pahalı bir telefon. Korunmaya ihtiyacı var. Ancak iyi korunması kadar kaliteli ve şık görünmeside önemli. Tabi biraz da fiyatı uygun olmalı. Geçen hafta ilgimi çeken bir siteden alışveriş yaptım. Yukarıda bahsedilen özelliklerin çoğu kılıfta mevcuttu. Kargo firması ertesi günde ürünü getirdi. Ben galaxy s4 üm için spigen marka Ultra Flip View aldım. Diğer ürünlerde çok güzeldi. Bir göz atın derim.