Galaxy S4 söylentileri!

CHIP Online
12-03-2013, 01:07   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Ortaya çıkmak için geri sayıma geçen Galaxy S4 ile ilgili 20 iddia ve olasılıklar yazımızda...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/galaxy-s4-soylentileri_39136.html

Resimlerle: Galaxy S4 söylentileri

Bazı üreticiler gözde ürünlerini Barselona'daki MWC 2013 gibi büyük fuarlarda tanıtmak yerine özel etkinlikler düzenlemeyi tercih ediyorlar. Samsung da bu tür firmalardan: Geçen sene de Galaxy S3'ü Barselona'dan iki ay sonra Londra'da düzenlediği etkinlikte tanıtmıştı. Bu yıl MWC'de gözlerimiz boşuna S4'ü aradı. Ardından 14 Mart'da New York'da düzenlenecek bir tanıtım etkinliği duyuruldu. Bütün bunlardan şu sonuca varıyoruz: Galaxy S4 geliyor!


Ancak o gün gelip en sonunda S4'le tanışana kadar, beğenilen telefon serisinin son modelini çevreleyen söylentilere bir göz atalım istiyoruz. Örneğin bir söylentiye göre telefonda 440 ppi piksel yoğunluğuna sahip 5 inç Full HD ekran bulunacak. Diğer bir söylentiye göreyse telefonda LTE desteği bulunacak. Kimi söylentilere göreyse S4'ün işlemcisi sekiz çekirdekli olacak.


&lt;span style="text-decoration: underline;">Siz de S4'ün hangi özelliklere sahip olacağını merak ediyor musunuz? Sizler için hazırladığımız galeride, telefonla ilgili söylentilerin dikkat çeken 20 tanesini detaylı olarak inceliyoruz. Tıklayın...</span>

Tüm Konu: Galaxy S4 söylentileri!

Resimlerle: Galaxy S4 söylentileri

Kaynak: www.chip.com.tr

bkctn
16-03-2013, 15:15   |  #2  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2013

Yıllardır nokia hakimiyetini iphone ile kaybetti diyebilirim. Şimdi ise bu hakimiyet Galaxi S4 e geçecek gibi görünüyor. Tercihini bu yönde kullananlar hem daha az ödeyerek nasıl para kazanılır görecekler hem de prestij kazanacaklar.