Galaxy S4'ün depolama alanı, TV'ye konu oldu

CHIP Online
13-05-2013, 20:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Galaxy S4'teki bu can sıkıcı durum, sonunda bir TV programının da konusu olmak üzere...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/gal ... onu-oldu_40325.html

Resimlerle: En iyi işçilik ve tasarım, bu 19 cepte!

Galaxy S4'ün 16GB'lık sürümünde kullanabileceğiniz sadece 9GB'lık alan bulunması, TV kanalı BBC'yi de harekete geçirdi.

İngiltere'de yayınlanan Watchdog'da Galaxy S4 hakkında konuşacak olan Anne Robinson, Samsung'un yeni Galaxy S4'ü ekstra geniş bir hafızayla sunduğunu, ancak bir şeyi belirtmeyi unuttuğunu söylemeye hazırlanıyor. Anlaşılan o ki 15 Mayıs'ta yayınlanacak olan programda Galaxy S4'ün depolama alanı konusu ele alınacak.

Galaxy S4'teki depolama alanının Android işletim sistemi ve Samsung'un ek yazılımları nedeniyle kısıtlandığı, kullanıcıya yaklaşık sadece 9GB'lık bir alan kaldığı ortaya çıkmıştı. Samsung ise yaptığı açıklamada Galaxy S4'ün bir microSD kartı yoluyla genişletilebildiğini hatırlatmıştı.

Muhtemelen Robinson'un da üzerinde duracağı konu, microSD ile genişlettiğiniz alan içerisine uygulama yüklemenin mümkün olmaması. Yani uç-nokta cebinizde aynı anda kullanabileceğiniz uygulama sayısı, 9GB'lık boş alan nedeniyle kısıtlanabiliyor.

Bu durumda 32GB'lık Galaxy S4, cihazında oyun gibi büyük uygulamalar çalıştıracaklar için daha iyi bir seçenek gibi görünüyor.

Benzer durum farklı üreticilerin cihazlarında yaşandığı gibi, daha önce Microsoft'un Surface Pro tabletinde de yaşanmıştı. 64GB'lık boş alan iddiasıyla satılan cihazın kullanıcılara sadece 23GB'lık alan sunması, tartışmalara yol açmıştı.

Tüm Konu: Galaxy S4'ün depolama alanı, TV'ye konu oldu

Resimlerle: En iyi işçilik ve tasarım, bu 19 cepte!

Kaynak: www.chip.com.tr