Galaxy S5 "çok net" sızdı!

CHIP Online
24-02-2014, 18:03   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Galaxy S5, tanıtımına saatler kala, çok net fotoğrafla birlikte fena sızdı. İşte tüm fotoğraflar!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/galaxy-s5-cok-net-sizdi_45618.html

Resimlerle: Galaxy S5 tanıtım öncesinde internete sızdı!

Galaxy S5, bu gece saat 21.00'da resmi olarak tanıtılacak. Biz de Samsung'un tanıtım etkinliğine, saat 20.30'dan itibaren sizlere canlı olarak sunacağız. İşte bu tanıtıma saatler kala, Galaxy S5'e ait olduğu neredeyse kesin gibi görünen çok sayıda fotoğraf internete sızmış durumda.


Görünüşe göre Galaxy S5, 5 inç'lik ekran boyutuyla Galaxy S4 ve Galaxy Note 3 arasında kalan bir büyüklüğe sahip olacak. İlk Galaxy Note modelinin 5.3 inç'lik ekrana sahip olduğu düşünüldüğünde, Galaxy S serisinin de yavaş yavaş "phablet" kategorisine göz kırpmaya başladığı görülüyor.


Telefonun genel tasarımı, Galaxy S4'ten çok da farklı değil. Ama su ve toza karşı dayanıklı olması, arka kapağın daha yumuşak bir plastikten yapılmış gibi durması, yeni Glalaxy S5'i bir önceki modelinden biraz olsun ayırıyor. Ama görünüşe göre Samsung, plastik sevdasından Galaxy S5'te de vaz geçmiş değil.


İnternete sızan fotoğrafların tamamına, buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Galaxy S5'in kesin olarak neye benzeyeceğini görmek içinse, saat tam 20.30'da CHIP Online'da olmayı unutmayın...

Tüm Konu: Galaxy S5 "çok net" sızdı!

Resimlerle: Galaxy S5 tanıtım öncesinde internete sızdı!

Kaynak: www.chip.com.tr