Galaxy S5 Prime hakkında tüm bilinenler!

CHIP Online
22-05-2014, 00:03   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Samsung'un çok konuşulan "premium" cebi hakkında şimdiye kadar tüm öğrendiklerimiz...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/gal ... linenler_47235.html

Resimlerle: Dört çekirdekli en iyi 37 cep telefonu!

Galaxy S5, çok sayıda etkileyici özellikle gelen, müthiş bir telefon. Ancak Sony, HTC ve LG gibi rakiplerden gelen baskı, Samsung'u Galaxy S5'i yenilemeye zorlayabilir.


Galaxy S5'in yapı kalitesi, HTC One M8, Sony Xperia Z2 ve iPhone 5S gibi telefonların açıkça gerisinde kalıyor. Full HD ekran çözünürlüğü ise onu QHD çözünürlükle gelmesi beklenen LG G3'ün gerisinde bırakabilir.


İpuçlarına bakacak olursak Samsung, bu sorunları çözmek üzere Galaxy S5 Prime'ı  geliştirme işine çoktan başlamış. CEO JK Shin, bir süre önce Galaxy S5'in herhangi bir "premium" sürümünün olmayacağını söylemişti, ancak bu açıklama, Galaxy S5 Prime dedikodularını pek yavaşlatmadı.


İşte Samsung Galaxy S5 Prime hakkında şimdiye kadar öğrendiklerimiz:


Çıkış tarihi


Galaxy S5 Prime'ın Haziran ortalarında çıkması bekleniyor, ancak bu tarihin değişme ihtimali var. Bir rapora göre Samsung, QHD ekranların üretiminde sorun yaşadığından, sadece belirli sayıda Galaxy S5 Prime üretebilir. Bunun yanında Galaxy S5 Prime'ın tüm dünyada piyasaya sürüleceğinin herhangi bir garantisi de yok. Cep, gün yüzünü sadece Asya'da görebilir.


Tüm Konu: Galaxy S5 Prime hakkında tüm bilinenler!

Resimlerle: Dört çekirdekli en iyi 37 cep telefonu!

Kaynak: www.chip.com.tr