Galaxy S6'de bunlar da olsun!

CHIP Online
24-03-2014, 00:03   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Samsung Galaxy S serisi ile yakaladığı başarıyı devam ettirmek istiyorsa, S6'da işte bunları yapmalı

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/gal ... da-olsun_46094.html

Resimlerle: Yılbaşı hediyesi olarak alabileceğiniz 14 cep!

Galaxy S5'in geçen seneki S4'e göre önemli yenilikler sunmadığını söylememiz elbette mümkün değil. Ancak bizce Samsung, çok daha fazlasını da yapabilir. Özellikle LG, Sony gibi rakipleri onu zorlarken Samsung'un durmak gibi bir şansı da yok. Galaxy S5'in tanıtımının ardından dünyanın sallanmadığını da hesaba katarsak, Samsung'un bu önerilerimizi not almasında bizce fayda var.


Daha iyi bir gövde


Galaxy S5'in Note 3'ü andıran arka kapağı, telefonun elinizden kayıp gitmesine engel olsa da büyük çoğunluk, Samsung'tan hala daha iyi, daha kaliteli bir madde kullanmasını istiyor. Metal, tek parçadan oluşan bir tasarım, herkesi tatmin edebilir.


2K ekran


4K TV'ler satışa sunulmaya başlandı, bu yüzden artık 1080p kimseyi tatmin etmiyor. Samsung'un cepler için 2K ve 4K ekranlar üzerinde çalıştığını duymuştuk. Galaxy S5'in ekran çözünürlüğü ise beklendiği gibi 2K olmadı. Galaxy S6'da 2K'nın altında bir çözünürlük kullanılması halinde hayal kırıklığı yaşanabilir. Ancak Samsung'un 2K ekran yeniliğini pil ömrünü ve performansı etkilemeden yapması önemli.


Tüm Konu: Galaxy S6'de bunlar da olsun!

Resimlerle: Yılbaşı hediyesi olarak alabileceğiniz 14 cep!

Kaynak: www.chip.com.tr