game of thrones kitaptan çok uzaklaştı ya

raziel34
02-05-2016, 10:31   |  #1  
raziel34 avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 25
204 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eyl 2015

dün gece yayınlanan altıncı sezon ikinci bölümüyle kitaptan iyiden iyiye uzaklaşmış dizi.

jon snow'un dirildiği kısım kitapta böyle işlenmiyordu.

bir kere kitapta ghost, red woman'ın avcundan kulubeyi kuşatıp melissandre'nin büyüsüyle haşat olan duvar gözcülerinin kanlı etlerini yemiyordu. olması gereken ghost'un melissandre'nin cesetlerden topladığı kanı bir kovaya koyup ghost'a içirmesi ve ghost'un da gidip jon snow'u emzirmesiydi.

daenyrs targaryen cephesinde sezonlar sonra ilk defa farklı bir şey gördük. vaes dothrak'ta artık dullar tapınağında dildolu şişme kadınlı fantezilerini izleriz. tahminimce bu sezonun sonuna doğru siyah ejderha drogon dothraki başkentini yerle bir edip khalesi'yi kurtaracak.

cersei cephesinde değişen bir şey yok. jaime ile sekse devam. yalnız davadan dik duruşuyla aklanarak çıkması kitapla olan akışı gene ters köşeye yatırdı.

dorne darbesi dolu dizgin ilerliyor. kum kızları ufak beylikleri birer birer dize getiriyor. kendilerine biat etmeyen minor lordları da ne yaptıklarını bu bölümde gördük. yer fıstığı tipli yaşlı lordun birini önce seksle göklere çıkarıp sonra mızrakla cehenneme gönderdiler.

arya stark sonunda faceless men gibi görünüşünü değiştirmeyi başardı. yalnız o son sohnesinde gerçek kimliğini unutup artık tam olarak faceless men'in güdümüne girmiş gibi geldi bana.

ve bu bölümün bombası.. sansa stark. sansa ile theon'un sevişmesi açıkçası hiç beklediğim bir şey değildi. sekse doyduğumuz bu bölümde yapımcılara sormak istediğim bir soru var:

tazılar ne oldu lan?