Garanti Bankasından mesajınız var

CHIP Online
26-09-2012, 10:31   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Garanti Bankası, hayatınızı daha da kolaylaştırmak için çalışmaya devam ediyor!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/gar ... iniz-var_35924.html

"Yenilenen Garanti Kurumsal İnternet Şubesi hayatımı kolaylaştırdı."


1995 yılında Forum Mühendislik Şirketimizi kısıtlı imkanlarla kurduk. Bugün tamamen kendi öz kaynaklarımızla teknoloji alanında Türkiye'nin lider kuruluşlarından biriyiz.


Firma olarak tüm finansal işlemlerimizi Garanti Bankası Kurumsal İnternet Şubesi'nden yapıyoruz. İnternet Şubesi'ne giriş yaptığım anda, hesaplarımda gerçekleşmiş tüm işlemleri Güncel İşlemler alanından takip edebiliyorum. Sık yaptığım işlemler ana sayfadaki Kolay İşlem Menüsü altında toplanmış. Bu sayede para transferi, döviz alış-satış gibi işlemlerimi hızlı bir şekilde yapabiliyorum, hayatım kolaylaşıyor.


İnternet Şubesi işlemlerizi vakit kaybetmeden gerçekleştirdiğimiz, tüm finansal bilgilerimize ulaşabildiğimiz bir platform. Toplu havale ve EFT özelliği sayesinde aynı anda çok sayıda ödeme ve para transferini hızla gerçekleştirebiliyorum. Varlıklarımı, nakit akışımı, gelir ve giderlerimi  tüm detayıyla takip edebiliyorum. Grafikler finansal bilgilerimi rahatça izlememi sağlıyor.


Yenilenen Kurumsal İnternet Şubesi'nin en sevdiğim özelliklerinden biri de kişiselleştirilebilmesi. Profil resmimi firma logomuz ile değiştirdim. İşlemlerimde kullanmak istediğim hesabı belirledim, bu sayede işlemlerim sırasında hesap seçimi yapmama gerek kalmıyor.Tema renklerinden bana hitap edeni seçtim, takip ettiğim piyasa bilgilerini ana sayfama ekledim. Tüm bunların yanı sıra müşteri temsilcimle direkt iletişim kurabilmek beni çok rahat hissettiriyor.


Zeynep Rüstemoğlu


2011 Kadın Girişimci Yarışması Birincisi


Garanti Bankası Kurumsal İnternet Şubesi Kullanıcısı


Garanti Bankası Kurumsal İnternet Şubesi ile ilgili detaylı bilgi için <span style="text-decoration: underline;">tıklayın</span>.

Tüm Konu: Garanti Bankasından mesajınız var

Kaynak: www.chip.com.tr