Garip bi sorunum var !

kloster
20-05-2011, 10:43   |  #1  
kloster avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
388 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: May 2010

 

Arkadaşalr Dün Avast Free antivirüsü yükledim ve güncelledim ''Şuanki versiyonu 6.0.1125 Hani Simgesi turuncu'' İşte  nese ama hala sağ alt köşedeki bildirimlerde Çevrimiçinde bir virüsten koruma programı bulun
diyor. Ama Zaten Avast var ?
Lazım olur die pc özelliklerinide yazayım.

                İşletim sistemi :Windows7 Ultımate 32-bit
                İşlemci: AMD Athlon(tm) II X4 3.00Ghz
                RAM:2GB 1333Mhz (TEK SLOT)
                Ekran Kartı:Nvida geforce 9500GT 2gb 128bit


                                                                                                   Şimdiden Teşkkürler

Me Not Working Hard
20-05-2011, 11:21   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
749 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Kas 2008

Windows Xp'De Güvenlik Ayarlarından Zaten Güvendigim Bi Anti Virüs Programım Var Diyordun Yada Denetim Masası/Yönetimsel Araçlar/Hizmetler Kısmından Ayarlanıyodu Ama Windows7 Biraz Yabancıyım Fazla Kullanmadım Ondada  Bu Şekilde Bişeyler Yapılıyodur Microsoftun Sitesindeki Makalelerede Göz Atabilirsin

Son Düzenleme: Me Not Working Hard ~ 20 Mayıs 2011 11:27
Erşah
20-05-2011, 11:34   |  #3  
Erşah avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 11
2,183 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2010

Kaldır tekrar kur.

kloster
20-05-2011, 11:50   |  #4  
kloster avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
388 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: May 2010

Erşah Ozaman iletilerde gözükmez dimi ?