Gates, Apple Pay ve fazlası hakkında konuştu!

CHIP Online
08-10-2014, 21:00   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Bir TV programında konuşan Bill Gates, Apple'ın yeni hizmetlerinden girdi, Tim Cook'tan çıktı...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/gat ... -konustu_49934.html

Resimlerle: 1987'den bu yana Bill Gates!

Microsoft'un kurucusu Bill Gates, çok zeki olduğu kadar yardımsever bir insan. Bloomberg TV'de Erik Schatzker ile karşı karşıya oturan Gates, fakirlere yardım etmeden Satya Nadella'nın Microsoft'taki performasına birçok farklı konuda konuştu.


Gates, röportajın başında Bitcoin veya benzer bir teknolojinin yoksul insanlara gelir sağlamada faydasının olabileceğini söyledi. Bu sırada konu, Apple Pay'e geldi ve Gates, bu teknoloji için heyecan duyduğunu ve Apple'ın geniş kitlelere ulaşabileceğine inandığını söyledi. Ancak Gates, Apple Pay'in diğer ülkelerdeki yardıma muhtaç insanlara yardım sağlamayacak olması konusunda aynı heyecanı duymadığını da belli etti.


Söz sırası Tim Cook'a geldiğinde Gates, biraz durakladı ve herkesin bildiği şeyi söyleyiverdi: "Apple'ın tüm amacı para kazanmak." Microsoft'un yeni CEO'su Satya Nadella hakkında ise Gates, işinin gereğini yaptığını söyledi. Bununla birlikte Gates, Microsoft Office'in daha iyi bir çizgi sergileyebileceğine inandığını da gizlemedi.


Ebola virüsünün yok edilmesinden Steve Ballmer'ın yeni takımı Clippers'a farklı konularında konuşulduğu röportajın tamamını burada izleyebilirsiniz.

Tüm Konu: Gates, Apple Pay ve fazlası hakkında konuştu!

Resimlerle: 1987'den bu yana Bill Gates!

Kaynak: www.chip.com.tr