Gaziantep İnşaat Gelberi Müteahhitlik

gelberi inşaat
28-11-2017, 10:26   |  #1  
gelberi inşaat avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
0 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Kas 2017

Gaziantepde bulunan Gelberi İnşaat, sektörde 20 yıllık deneyimini gaziantepliler yansıtmaktadır. Umut inşaa eder sloganından yola çıkarak, ferah ve rahat bir yaşam alanı inşaa eden Gelberi inşaat, gaziantepin gözde yerlerine çeşitli konutlar yapmıştır ve yapmaktadır. 2+1 daireler, 3+1 daireler ve 4+1 daireler, iş yeri, dükkan ve dekorasyon çalışmalarının tamamını bünyesinde bulundurmaktadır.

Gelberi inşaatın başlıca projeleri;
BULVARKENT KONUTLARI, EFES KONUTLARI , HAMAMCIOĞLU KONUTLARI , ÜNİVERSİTE KONUTLARI ,LANSMAN VADİKENT, İŞ YERİ DEKORASYON ,VADİKENT LANSMAN , VİLLA , KUAFÖR , OTEL, POLİKLİNİK, RESTAURANT , S.N. KONUT , SERVİS-SHOWROOM , projelerlerdir.
http://www.gelberiinsaat.com.tr/

[url=][/url]

Günümüz için ve gelecek kuşaklara karşı sosyal sorumluluğu yerine getirmeyi kurum kültürünün bir parçası olarak konumlandıran Gelberi İnşaat, çalışmalarını planlarken, süreklilik ilkesini ön planda tutmakta, sosyal sorumluluğun sürdürülebilir projelerden oluşmasının, Türkiye ve dünya için sağlanacak fayda açısından önemli olduğuna inanmaktadır. Gaziantep İnşaatsektöründe ilk akla gelen firmalardandır. Çalışmalarında bu ilkeyi temel almakta ve toplumsal projelerinde sürdürülebilir çevre konusuna odaklanmaktadır. Misyonumuz, çevre koruma bilinciyle davranarak örnek projeler ile bu bilinci yayarak inşaat sektöründe önder bir yapı firması olmaktır. Dünya Sürdürülebilir Kalkınma İş Konseyi (WBCSD), sürdürülebilir kalkınmayı şöyle tanımlıyor: "İş dünyasının ve insan yaşamının gereksinimleri ile doğal kaynakların sürdürülebilirliği arasında denge kurularak; ekonomik, çevresel ve toplumsal boyutlarıyla bugünden geleceğe uyumlu bir planlama yapılmasını amaçlayan bütünsel bir yaklaşım". Karşılıklı güven ve saygının hâkim olduğu insan kaynakları ile en iyi niteliklere sahip insan gücünü istihdam etmeyi sağlamak.