Geliyoo E-Ticaret Hizmetinizde..

FathArsln
09-06-2015, 17:50   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2015

E-Ticaret uzun zamandır aslında içinde olduğumuz bir sektördü fakat referanslı olarak hizmet isteyen yakın dostlarımıza yardımcı oluyor, internetten satışa çıkmaları için gerekli zemin ve altyapıyı sağlayarak online e-ticarete atılmalarını sağlıyorduk. Sektörde gördüğümüz eksikliklerden ve taleplerin artması üzerinede bu desteğimizi genele açmayı uygun bulduk ve eticaret.geliyoo.com adresimizi hizmete açtık.

Genelde gördüğümüz problemler, eticaret sitesi kurmak isteyen müşterilerin hazır paketler arasında seçim yapmakta zorlandıkları ve yıllık kiralama modeli ile çalışılıyor olmasıydı. Geliyoo E-Ticaret olarak biz farklı bir yol izliyoruz, müşterilerimize oldukça basit iki seçenek sunuyor ve aslında tek paket seçimi vererek onların neye ihtiyacı olduğunu biz fark ettiriyoruz. Ödeme konusunda ise tek seferlik bir ödeme ile profesyonel bir e-ticaret sitesine sahip oluyorlar. Aynı zamanda opsiyonel olarak mobil uygulama yaptırmak isteyen müşterilerimizede yine bu konuda çözümü biz sağlıyoruz.

Özellikle sosyal medyada satış yapan bir çok firma henüz kendi websitesine sahip değil ve genellikle ücretsiz eticaret sitesi kurmakyı planlayarak işi ucuza getirmeyi düşünüyorlar bu yüzden de bu konuya fazla önem vermiyorlar fakat e-ticaret sitelerini açmadıkları her gün, çok daha fazla zarar ettiklerinin de farkında değiller. Aslında alacakları hizmetin iyi olacağına kanaat getirseler belki hazır eticaret paketi satan firmalardan fiyatı uygun olan bir paketi deneyerek te başlayabilirler ama güvenemedikleri için olsa ki kendileri bir eticaret sitesi kurmak istiyorlar. Hal böyle olunca ücretsiz e-ticaret sitesi nasıl kurulur diye bulması kolay ama kurması zor, işin içinden çıkılmaz bir yola altyapıda karşılaşacakları problemleri bilmeden, ücretsiz olmasına aldanacakları bir arayışa girebiliyorlar. Tabiki bir çok ücretsiz açık kaynak kodlu sistem mevcut fakat en nihayetinde burda önemli olan herkesin bildiği işi yapmaya gayret göstermesidir, aksi halde işi ürün satmak olan websitesi kurmaya çalışırsa ve bir şekilde açtığı eticaret sitesinden verim alamassa, başlangıçta harcayacağından çok daha fazla kaybettiğini fark edecektir.

Ucuz etin yahnisi misali ben bu işe hiç bulaşmayayım.. işi bilene bırakayım.. diyen ticaret erbapları eticaret.geliyoo.com‘dan aradıkları özelliklerde bir e-ticaret sitesi hizmeti alabilir ve profesyonel eticaret hayatına başlayabilirler..

E-Ticaret sitesine ihtiyacı olan ticaretle uğraşan veya bu alanda internette satış yapmayı planlayan girişimcilere hızlı ve profesyonel bir çözüm olarak, açık kaynak kodlu bir sistemin müşterinin ihtiyaçlarına göre modifiye edilerek kullanımına sunulduğu bir hizmet olarak açılmıştır eticaret.geliyoo.com.

E-Ticaret sitelerinde farklı ihtiyaç ve çözümlere gereksinim duyan müşterilerimiz için prestashop gibi açık kaynak kodlu sistemleri özel yazılım ve modüller ile destekliyoruz. Geliyoo E-Ticaret sitemizi incelediklerinde aslında başka hiçbir bir eklentiye ihitiyaç duymayacakları bir sisteme sahip olacaklarını göreceklerdir.

Uygun maliyetlerde, hızlı ve profesyonel bir e-ticaret sitesine sahip olmak isteyen, özellikle instagram gibi alanlarda hali hazırda satış yapan ve bir eticaret sitesi hala bulunmayan arkadaşlarımıza en kısa zamanda bir online mağazaya sahip olmalarını şiddetle öneriyor, Geliyoo E-Ticaret hizmetimizi incelemelerini tavsiye ediyoruz.

Ayrıca sipariş veren her üyemiz, satış ortaklığı programımız ile referans olduğu her siparişten 500 ?’ye kadar artı hediye bakiye kazanmaktadır.  

Açılışa özel 500 ? değerinde indirim kodunuz: ETICARETGELIYOO  

Hizmet Bedeli 5.500 TL - 10.000 TL Arasındadır.

http://eticaret.geliyoo.com

Son Düzenleme: FathArsln ~ 09 Haziran 2015 18:01 Neden:
mertcn87
15-07-2016, 13:03   |  #2  
Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
26 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Tem 2016

Fiziki mağazası bulunan işletmelerin aynı zamanda bir e-ticaret sitesinin bulunması önemlidir. Mağazanıza gelen müşterilerinizin tekrar alışveriş yapmak istediğinde sizlere ulaşabilmesi ve e-ticaret siteniz üzerinden sipariş verebilmesi önemlidir. Müşteri kazanmak ne kadar zor ise, mevcut müşterilerinizi de kaybetmek bir o kadar kolaydır.

İşletmelerin, mağaza ve firma yöneticilerinin sürekli aklında acaba e-ticaret nasıl yapılır? E-ticaret sitesi nasıl kurulur? E-ticaret sitesi kurmanın maliyetleri nelerdir? E-ticaretin faydaları nelerdir? gibi sorular geçmektedir.

Özetle e-ticaret nasıl yapılır?

Kısaca özetlemek gerekirse, E-ticaret sayesinde kendi ürünlerinizi mevcut müşteri kitlenize ve yeni müşteri adayınız olan kullanıcılara pazarlayabilirsiniz. E-ticaret sayesinde markanız ve firmanız internetten alışveriş yapan kullanıcılar tarafından daha fazla bilinir ve bu da satış adetlerinize olumlu olarak yansır.

Eğer e-ticaret'e sağlam adımlarla başlamak isterseniz ;

mobil uyumlu tasarımları ve sınırsız desteğinden dolayı RGS Yazılımı öneririm. Birçok e-ticaret firması yıl içerisinde bant genişliği web alanı gibi bahanelerle ek ücretlendirme yapıyorlar. RGS Yazılımda limitleri aşsanız dahi hiçbir ücretlendirme olmuyor. Birde tasarımsal destek hizmetlerini ücretsiz yapıyorlar. Güler yüzlü personel ve Seo altyapısı için kaliteli bir e-ticaret yazılımı düşünüyorsanız kesinlikle öneririm.