General Mobile: Çift sime Android dopingi!

CHIP Online
17-02-2009, 18:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

General Mobile, Dünya'nın çift sim kartlı ilk Android işletim sistemli cep telefonunu gururla sunar.

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/Gene ... -dopingi_11007.html

Resimlerle: Çift sim kart destekli Android cep!

Daha önce burada, General Mobile'ın Android işletim sistemi ile çalışan ilk çift sim kartlı cep telefonunu Barselona'da sunacağını duyurmuştuk. Ve o telefon nihayet gerçek oldu. General Mobile, DST L1 adını verdiği telefonu Mobile Word Congress'te tanıttı. İşte şirketten yapılan basın açıklaması...

General Mobile, 16-19 Şubat tarihlerinde Barcelona'da gerçekleşen Mobile Word Congress'te yeni modeli olan Dünya'nın ilk çift sim kartlı android işletim sistemli cep telefonu DST L1'i teknoloji tutkunlarının beğenisine sundu. General Mobile katıldığı Mobile Word Congress'te, yeni modeli DST L1'in tasarımının ve yazılımının geliştirilmesinde birlikte çalıştığı Çin'in en büyük tasarım merkezlerinden biri dünyaca ünlü markalarla çalışan "YuHua TelTech Co.Ltd. a Shanghai corporation" ile beraber DST L1'in tanıtımını gerçekleştirdi.

İlk çift sim kartlı cep telefonunu kullanıcılara sunan, cep telefonu teknolojisinde yeniliklere imza atan General Mobile, geliştirdiği yeni modeli dünyanın ilk çift sim kartlı Android işletim sistemli cep telefonu DST L1 ile dikkatleri üzerinde topladı.

General Mobile'ın yeni modeli, Android işletim sisteminin yanında sahip olduğu multimedya özellikleri, tasarımı ve estetiğiyle bir cep telefonundan beklenenden çok daha fazlasını sunuyor. Cep telefonundaki kamera ve ekran teknolojisinde Sharp imzası bulunan DST L1'in 5 MP auto-focus özelliğine sahip kamerası dikkat çeken özelliklerinden. Wi-Fi kablosuz internet bağlantı desteği sayesinde her yerden internette sörf ve mail kontrolu yapılabiliyor, 4 GB'lık dahili hafıza kapasitesiyle geniş bir fotoğraf ve müzik dosya arşivi sürekli taşınabiliyor.


Tüm konu: General Mobile: Çift sime Android dopingi!

Resimlerle: Çift sim kart destekli Android cep!


Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Android işletim sistemi Symbian ya da Windows Mobile'ı yakalar mı?