General Mobile GM 8 Telefon Özellikleri

seto__
26-09-2020, 17:32   |  #1  
seto__ avatarı
OP Yönetici
Teşekkür Sayısı: 41
869 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Kas 2011

Türkiye’de çok fazla tercih edilen telefon markaları arasında ön sıralarda olan General Mobile, çıkarttığı ve Google iş birliği ile oluşturduğu oldukça ses getiren telefonu General Mobile GM 8 modelini oldukça detaylı olarak tanıttı. Kullanıcılarının oldukça sevdiği ve çıkışından itibaren tüm dikkatleri üzerine çeken model akıllı telefon dünyasında gerek yazılımı gerekse tasarımı ile oldukça başarılı bulundu. Android One projesi kapsamında olduğundan Android güncellemelerini hızlı ve sorunsuz şekilde alan General Mobile GM 8 bu özelliği sayesinde de oldukça sevildi.

2017 senesinde çıkış yapan ve akıllı telefon dünyasında tüm dikkatleri üzerine çeken model tasarım özellikleri ile de oldukça sevildi. GM 8 5.7 inç ekranı ile kullanıcılarına sunuldu. Modelin ekran çözünürlüğü 1440 x 720 p şeklindedir. Telefonun boyutları 154 x 72 x 7. 96 mm olarak belirlenmiştir. General Mobile GM 8 modeli 152 gram ağırlığındadır. Model araçları içerisinde silikon kılıf bulunmaktadır.

General Mobile’ın oldukça sevilen modeli GM 8 teknik özellikleri ile ön plana çıkmaktadır. Model Snapdragon 435 işlemci ile bütünleşmiş edilmiştir. Akıllı telefonun 3-4 GB RAM özelliği bulunmaktadır. Telefonun en fazla sevilen özelliklerinden olan hafıza alanı 32 GB ve 64 GB seçenekleri ile sunulmaktadır ayrıca model üzerinde micro SD kart girişi bulunmaktadır. Micro SD girişi sayesinde cihazın dâhili hafızası arttırılabilmektedir. Model Google ile işbirliği içerisinde çalıştığı için bulut depolama alanı özelliği sayesinde cihaz hafızasını daha da arttırabilirsiniz. Cihaz kameraları ise kullanıcıları tarafından fiyat performans açısından değerlendirilmeye alındığında yeterli bulunmuştur. Akıllı telefonun arka kamerası 13 megapikseldir cihazın ön kamerası da yine 13 megapiksel olarak sunulmuştur. Telefonun kamera özelliklerine bakıldığında portre modu ve efektler bulunmaktadır. Bu özellikler hem ön kamera hem de arka kamera özelliklerinde bulunmaktadır. Çıkış yılından itibaren fiyat performans ürünleri arasında sık sık tercih edilen General Mobile GM 8 akıllı telefon dünyasında sahip olduğu teknik ve tasarım özellikleri sayesinde popülerliğini hala korumaktadır.