Gerçek bir DJ olmaya hazır mısın?

onlineTR
02-01-2009, 21:03   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1,947 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eyl 2007

Gerçek bir DJ olmaya hazır mısın?



''prog ingilizce ve alltakı cevırı hemen cevır.com a ait.''


! ClubDJ profesyonelinin güçlü alet takımı, kapsar; Hercules DJ konsol desteği, Dac-2 donanım desteği, çabuk medya araması, çift görüntü ön gösterim penceresi, Realtime sahası ve tempo, 14 ses numune düğmesi, Realtime dinamik bpm bulması, EQ'in, Treeview recordcasenin ve çok daha fazlasının olduğu her güverte, 3 bant için 26 işaret noktası! Artı işareti, 'Görüntü motoru' kürsünün, her biri ve her performansı azami dereceye çıkarman için sana yardım edecek olan aklın barışını teklif ettiği ClubDJ profesyonelinin özelligi! Üst performans!
Sen, onu senin, ClubDJ profesyoneli v2ini kullandığın ilk zamana fark edeceksin. 0 dj yazılımı! Çevreleyen gözünde canlandırmaları göstermeye görüntü, karıştıran gerçek zamanlı görüntüyü yüklemekten, ClubDJ PRO2, fark edilir şekilde üst ve kararlı bir karıştırma kürsüsüne teklif eder. Aşırı derecede alçak CP kullanımı, senin, her biri ve her performans için gerektirdiğin akıl ve güvenin barışıyla seni sağlayacak.
Doğru yolu bul, şu an!
Çabucak arama, sade saniyelerde medya yollarının binlercesini baştan sona taraman için sana izin verir. Sanatçı tarafından karıştır, acil karıştırma için başlık, albüm, BMP, uzunluk, yıl veya tür, veya kurtarılabilir playlistse senin yollarını düzenler, gelecek kullanımı olduğu için.