Gezi eylemcilerinin bir yalanı daha deşifre edildi

kaderimse_24
04-09-2013, 20:13   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
4 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ağu 2012

Adana'da kuşkulu bir şekilde ölen komiser Mustafa Sarı olayında, ortaya ilginç ayrıntılar çıktı... Hayatını kaybeden polisin kız kardeşi olduğunu söyleyen Feride Pelin Özdemir; "Kardeşimi göstericiler öldürmedi, kaza sonucu" öldü dedi

Akit gazetesinde yer alan habere göre; Taksim Gezi Parkı protestosu şeklinde gelişen olayların içine yabancı ajanların dahil olarak, meydanları provoke ettikleri yönündeki bilgiler her geçen gün daha bariz şekilde ortaya çıkıyor.

Sahte 'Kız Kardeş' Türettiler

Adana'daki gösteriler sırasında gözü dönmüş kalabalıkla mücadele ederken kuşkulu bir şekilde hayatını kaybeden komiser Mustafa Sarı'nın ölümüyle ilgili tartışmalarda çarpıcı bir bilgi ortaya çıktı. Polisin kız kardeşi olduğu iddiasıyla bir bayanın beyanları sosyal medyada yer almış ve sözde 'kız kardeş', "kardeşinin göstericilerce değil bir kaza sonucu" şehit olduğunu söylemişti.

Babası ve Abi Yalanladı

Feride Pelin Özdemir adlı hayali bayanın sahte beyanlarda bulunduğu tespit edildi. Komiser Mustafa Sarı'nın babası İbrahim Sarı sosyal medyada Feride Pelin Özdemir adıyla yazı yazıp paylaşan kişiyle ilgili, "Ben böyle bir şahsı tanımıyorum. Sülalemizde, gelmişimizde geçmişimizde bu isimde biri yoktur" derken, abisi de, "Şehidimizi kimse kullanmasın" dedi.

Baba Suç Duyurusunda Bulundu

Baba İbrahim Sarı, "Bu bayan ve bu sözde bayanın beyanlarını internete verenler hakkında suç duyurusunda bulunuyorum. Devletimizden bunlar hakkında gerekli işlemlerin yapılmasını istiyorum" talebinde bulunurken, Yeni Akit, Feride Pelin Özdemir adlı bayanın beyanlarını üreterek kara propaganda yapan mihraka ulaştı. Sahte isimle pompalanan yönlendirme beyanlarının Doğan Grubu'nun iş ortağı Siyonist Axel Springer Medya grubuna bağlı Die Welt gazetesinin Türkiye muhabiri Macar Yahudisi Boris Kalnoky tarafından servis edildiği tespit edildi. Şimdi polis Kalnoky'nin peşinde.

Kaynak: http://www.migmedya.com/

Son Düzenleme: kaderimse_24 ~ 04 Eylül 2013 20:28