gıgabyte ses sorunu

tayfun41
07-02-2007, 18:43   |  #1  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
20 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2007

gıgabyte 8l915pl-g Kızgın kullanıyorum format attıktan sonra driverleri yüklememe rağmen xp ses kartını tanımıyor yardımcı olursanız sevinirim tşk..Soru

BOOMFUNKMCS
07-02-2007, 22:38   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 11
3,375 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2006
142

https://www.chip.com.tr/forum/ses-kartini-tanimiyor_t25070.html

tayfun41
07-02-2007, 22:42   |  #3  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
20 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2007

yalnız ben driverleri yükledim nerdeyse tüm sürümlerini denedim ama olmadıÜzgün

BOOMFUNKMCS
07-02-2007, 23:08   |  #4  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 11
3,375 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2006

ses kartın onboard mı yoksa ses kartı mı kullanıyorsun(ne marka) arkadaşım.ayrıca işletim sistemin nedir?

tayfun41
08-02-2007, 00:13   |  #5  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
20 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2007

ilgin için tşk. onboard  kullanıyorum işletim sistemi ise xp

ahmetmanav
08-02-2007, 09:25   |  #6  
ahmetmanav avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
103 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ağu 2006

Kolay gelsin.Bak şimdi yazıyı okuyunca ilk tahminim ilk defa format attığın oluşu.Değil mi?
   Eğer driverleri cdden yüklüyorsan o ses driverı hatalı.Anakartın sitesine bağlan yeni sürüm driverı yükle.

tayfun41
08-02-2007, 14:23   |  #7  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
20 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2007

yükledim olmadı daha önceden de denemiştim güncel driverları yine olmadı etraftan pin kapama diye bir şeyler duydum konu hakkında bilgisi olan var mı sağolun..

mersinli2691
19-02-2007, 19:25   |  #8  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2007


ses sorunu çözemedinse işte msn adresim yardım edebilirim  mersinli2691@hotmail.com

tayfun41
20-03-2007, 22:51   |  #9  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
20 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2007

sağolun çözdüm baştan format attım.