GittiGidiyor ve Bizimcarsimiz.com'a DİKKAT!

Kutlu Şaka
17-12-2015, 13:56   |  #1  
Kutlu Şaka avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
0 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ara 2015

Öncelikler herkese merhaba. Chip.com.tr'de yeniyim.
Ben bu topicte internet üzerinden alışveriş yapan arkadaşların dikkatini çekmek istiyorum. Özellikle de Gittigidiyor kullanıcılarını ve farkında olarak yada olmayarak bizimcarsimiz isimli gittigidiyor üyesinden alışveriş yapanları yaşadığım tecrübeyle uyarmak istiyorum.

Konu son derece basit bir alışverişten doğan küçük bir yanlış anlamayla hortladı.

Bu ayın 8'inde Gittigidiyor hesabımdan ihtiyaç doğrultusunda doğalgazlı su ısıtıcı amaçlı doğalgazlı termosifon aldığımızı sanarak yanlışlıkla elektrikli termosifon satın aldık.(ürün sayfasında termosifonun elektrikli olduğuna dair hiç bir bilgi bulunmamaktaydı bknz: http://urun.gittigidiyor.com/ev- ... ermosifon-193289199
Akabinde fatura bilgilerimizi gönderdiğimzde yapılan diyalogda ürünün elektrikli olduğunu öğrendik. Ve satıcı bizimcarsimiz isimli üyeye talebimiz bunu iade edip yerine olması gereken doğal gazlı hermetik şofben almak olduğnu beyan ettik.
Satıcı iade kargo ücretini bizden talep etti. Biz ise Gittigidiyor kuralları ve yeni mesafeli satışlar yönetmeliğine göre bunun satıcıya ait olduğunu belirttik. Kaldı ki alınması gereken ürünün yine kendisinden almak istediğimizi de belirttik.
Kargo şirketine gidip gelecek olan kargoyu kabul etmeyeceğimizi ve geri gönderilmesini talep ettik. Bu doğrultuda ayın 9.unda kargoya verilen ürün 15'ine kadar n ebenim elime ulaştı ne de satıcı kargoyu gidip teslim aldı. Bu süre içerisinde Gittigidiyor yetkilileri ürünün ücretinin transferini durdurarak uzlaşma yönüne gittiler.
Bu işlemlerin karşılık mesajlaşarak yapıldığı sayfadaki resimleri aşağıya ekliyorum.
Satıcı teslim aldığı ve benim hiç elime geçmeyen ürürnün kargo bilgilerini sisteme girmediği için gittigidiyor yetkilileri paramı iade etmediler (etmiyorlar)

Sizlerin takdirine ve yorumlarına sunuyorum:

Burada ki resimlerden konuyu dah aiyi anlayabileceğinizi düşünüyorum. Şimdiden teşekkürler herkese iyi forumlar dilerim.

ttbpc
17-12-2015, 17:33   |  #2  
ttbpc avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 146
1,448 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2014

resimler gözükmüyor