gizli ve şifreli klasör ve dosyalar

halacli
16-05-2008, 21:21   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: May 2008

Merhaba arkadaşlar,
Hard diskim ikiye bölünük. D sürücüsünde klasörlerim vardı bunları gizledim ve şifre uyguladım. Benim oturumumdan bunlar pasif olarak gözüküyordu. Daha sonra bunları göremez oldum. Güvenli kipe girdim ordan gözüküyordu. Oradan güvenlik ayarlarından gözükür yapmaya çalıştım. Normal oturumuma girince yine gözükmüyordu.. Daha sonra nede olsa dosyalarım D de diyerek C ye format atıp işletim sistemini yeniden kurdum(büyük hata-tabi sonradan anladım)
Şimdiiii, klasör ve dosyalarım D de duruyor ama dosyalarımı ne taşıya biliyorum ne gizliliğini giderebiliyorum nede özniteliklerini değiştirebiliyorum. Çok değişik yollarla açmaya çalıştım, Adminden olmuyor, normal oturumdan olmuyor.. Dosyalar gözümün önünde duruyor ama açamıyororum. Sag tuş özellikler/ gelişmişte/ Veriyi korumak için içeriği şifrele onayını kaldırıyorum Doya öznitelikleri uygulanırken hata oluştu diyor, dosya isimleri yeşil
Microsoft türkiye yi aradım, bana format attığınız için sertifikalarınız silinmiş yapacak birşey yok dediler. Yardımcı olacak arkadaşları bekliyorum. Saygılar..

stern
17-05-2008, 02:41   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
1,453 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ağu 2005

Bu dosyaları almanın ne yazıkki eğer sertifika yedeği almadıysan tekrar geri getirmenin bir yolu bulunmuyor