Gmail'deki iki yeni özelliği kaçırmayın

CHIP Online
10-04-2010, 13:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Google, Gmail'i yeni özelliklerle zenginleştirmeyi sürdürüyor. İşte Gmail'e son eklenenler...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/gmai ... cirmayin_19386.html

Resimlerle: Daha güçlü bir Gmail için 6 pratik ipucu

Google'ın her alanda en önem verdiği konu sadelik ve basitlik. Fakat bazı ürünlerindeki özellikler arttıkça, kullanıcılar için bazı zorluklar da ortaya çıkıyor. Gmail gibi pek çok özelliğe sahip olan bir uygulamada da bu tarz sorunlar olması kaçınılmaz ama Google bunları da gidermeye kararlı.

Gmail ekibi, ücretsiz e-posta servisindeki etiketlerin kullanıcılar için ya kafa karıştırıcı, ya da yetersiz gelebildiğine karar verdi ve bu etiketleri yeniden düzenlendi. Artık var olan Gmail etiketlerinize alt etiketler oluşturabileceksiniz. Böylece Gmail, bilgisayar kullanıcılarının daha aşina olduğu klasör sistemine benzer bir yapıya kavuşmuş oluyor.

İkinci yeni özellik ise az vakit olup, bir e-postanın tamamını okumadan hızlıca göz atmak isteyenler için. Artık bir e-posta iletisine sağ tuş ile tıklayarak iletiyi açmadan hızlıca göz gezdirebileceksiniz.

Bu özellikleri kullanabilmek için Gmail hesabınızdan Gmail Labs'i ziyaret edip, "İletiye Hızlı Göz At" ve "Alt Etiketler"i etkinleştirmeniz yeterli.


Tüm konu: Gmail'deki iki yeni özelliği kaçırmayın

İzleyin: Google'dan HTML5'te Quake II şovu!

Resimlerle: Daha güçlü bir Gmail için 6 pratik ipucu

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Sizce en iyi web tabanlı ücretsiz e-posta servisi hangisi?