Gmail'e yeni bir özellik daha eklendi

CHIP Online
16-01-2009, 16:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Gmail gelişmeye devam ediyor: Google, e-posta hizmetine çok kullanışlı bir özellik daha ekledi...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/Gmai ... -eklendi_10514.html

Resimlerle: Google 10 yaşında!

Google bir yandan yeni hizmetler sunarken diğer yandan da var olan hizmetlerinde değişikliklere gidiyor. Tüm bunlar ise Google Labs adlı birim tarafından geliştiriliyor. Google Labs'in Gmail kullanıcıları için yeni geliştirdiği bir özellik ise gelen kutusunda fazla posta görmek istemeyenlerin hayatını kolaylaştıracak. Gönder ve Arşivle özelliği sayesinde artık, gelen bir postaya yanıt yazdığınızda sadece Gönder seçeneği ile sınırlı değilsiniz. Tercih ederseniz yanıtladığını e-postayı doğrudan ve kolayca arşive de göndererek, gelen kutunuzun kalabalık olmasını da engelleyebilirsiniz.

Google Labs'in sunduğu hizmetler bununla da sınır değil. Gönder ve Arşivle gibi benzeri özellikleri kullanmak için Ayarlarlar seçeneği altındaki Lab sekmesine göz gezdirmeniz yeterli. Fakat ne yazık ki Labs sekmesi Türkçe ayarlar altında görüntülenemiyor. Bunun için önce Ayarlar'dan dili İngilizceye çevirmeniz ve sonra Labs sekmesini bulmanız gerekiyor. Dil İngilizceyken eklediğiniz özellikleri ise dili Türkçeye çevirdikten sonra da kullanabilirsiniz.

Tüm konu: Gmail'e yeni bir özellik daha eklendi

Resimlerle: Google 10 yaşında!

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Gmail'de Labs sekmesinde yer alan özelliklerinden en beğendiğiniz hangisi?

pivotx
17-01-2009, 21:55   |  #2  
Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
45 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ağu 2005

Google ın yaptığı çalışmaları müthiş buluyorum. gerçekten süper yazılımcı ve strateji uzmanları olduklarını söyleyebiliyorum.çalışmalarını sonuna kadar destekliyorum..