Gmail postaları artık masaüstünde!

CHIP Online
09-12-2008, 18:00   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Gmail'den yeni sürpriz: Artık e-posta hesabınıza bu küçük masaüstü gadget'ı ile ulaşabileceksiniz.

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/Gmai ... saustunde_9942.html

Gmail'e bundan sonra masaüstünden erişebileceğiz. Popüler masaüstü uygulaması Google Desktop'a entegre edilebilecek gadget sayesinde e-postalarımızı masaüstünden kontrol etmemiz artık mümkün.

Gadget e-postaların okunmasına, arama yapılmasına ve posta göndermeye imkan veriyor. Küçük gadget orijinal haliyle masaüstünde fazla yer kaplamıyor ancak tercihe göre büyütülebiliyor.

Gmail ekibi yaptıkları açıklamada masaüstünde bir gadget yapımı için onbinlerce istek aldıklarını vurguladılar ve önerileri dikkate alarak gadget'ı hazırladıklarını söylediler.

Download:
Google Desktop (1.7 mb)
Gmail Gadget (79 kb)


Tüm konu: Gmail postaları artık masaüstünde!

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Gmail gadget'ı beğendiniz mi?

Boracalin
09-12-2008, 20:57   |  #2  
Boracalin avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 8
1,592 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Kas 2007

Valla bence gayet gereksiz bir program olmuş ama haberden anladığım kadarı ile baya tutulur gibi duruyor... Neden gereksiz derseniz gmail notifier diye bir program yıllardır aynı işi yapıyor zaten... birde gadget ne gerek ? Ben mesela yıllardır gmail notifier kullanırım sistem açılışında görev çubuğuna küçülür yeni mail geldiğinde uyarır başlığı gösterir okumak isterseniz üstüne tıklarsınız yeni mailleri kontrol edebilir e bu saydıklarımda yeter(herhalde) değil mi?