God of War 4 Geliyor(muş)

soulmy
21-04-2011, 13:27   |  #1  
soulmy avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
1,939 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Kas 2006

God of War 4, Eylül 2012'de Raflarda

Güvenilir PlayStation 3 dergilerisi PSM3'ten ilginç iddia.
Bir süredir ortalıkta dolaşan God of War 4 söylentileri, resmi olmamasına rağmen kaliteli içeriğiyle büyük bir saygınlık kazanmış PlayStation dergisi PSM3'ün yeni sayısında tekrar alevlendi. Aslına bakarsanız yeni bir God of War oyununun yapım aşamasında olduğu bir sır değil. Zira serinin geliştiricisi Sony Santa Monica, üçlemeye nokta koyan God of War 3'ün ardından bir açıklama yapmış ve bunun God of War evreni için bir son olmadığının altını çizmişti hatırlarsanız.
PSM3'ün iddiası ise oyunun yapım aşamasında olduğunu fısıldamakla sınırlı kalmıyor. Derginin Sony Santa Monica ile yakın ilişkileri bulunan isimsiz kaynakları, oyunun Eylül 2012'de raflarda olacağını belirtiyor. PlayStation 3 oyunlarının en az iki yıllık üretim döngülerini düşünürsek bu çok da mantıksız bir tarih sayılmaz. Ayrıca oyunun online co-op desteğine sahip olacağı da iddialar arasında.
Bu konuda henüz resmi bir açıklama gelmiş değil doğal olarak. Yani bütün bunlar şimdilik birer söylentiden ibaret. Haziran ayında düzenlenecek E3 2011'de neler olur bilemeyiz tabii.

Alıntıdır