Goldentowns Oynayarak Para Kazanmaya ne dersiniz ?

atesbilgili
07-02-2014, 19:37   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2014

Goldentowns, sanal altının gercek paraya cevrilebildiği ekonomik, politik ve askeri yonleri olan bir simulator-oyundur. Oyun, Mr Vlad Cristian(CEO ANNO1777 Labs) in 2011 de yazdığı bir makaleye dayanmaktadır. Makalede Gercek altın karsılığı olan sanal paranın kullanıldığı bir ekonomik sistemin doğası gereği enflasyon gibi yapay etkilerden etkilenmeyeceği anlatılmaktadır.

Goldentowns da 100 000 sanal altın işlem görmektedir  ve oyun süresince bu altın miktarında ekleme olmayacaktır ve bu miktarın tamamı gercek altın ile güvenceye alınmış durumdadır.

Age Of Empires'ı özlüyorsanız O zaman Goldentowns oynarken hiç zorlanmıyacaksınız demektir. Hiç bir downloada ihtiyaç duymadan Tarayıcınız aracılığıyla oynayabileceksiniz. Oyun ilerledikçe altın madeni kurup bu madenden oyun altını kazanabiliyorsunuz. Bu altınları Trade mantığı ile satıp gerçek paraya dönüştürebilme imkanıyla kazanç sağlıyorsunuz.  Buradan üye olabilirsiniz.

Hem oynayıp hemde kazanç elde edebileceğiniz bir oyun olan Goldentowns 'da 6 temel madde var. 
Bu maddeler vegetablemeatwoodironstoneclay. Bunlar ile evleri yolları işçileri, binaları herşeyi geliştirmeleri bunlar ile yapıyorsunuz. Bunların herbirini üreteceğiniz ayrı binası bulunmakta. İlk başlarda ilerlemesi zor ancak level geçtikçe kolaylaşacak ve altın kazanmaya başladığınızda çok güzel bir hal alacak. 


Oyundaki her iş için 1 enerji lazım. Başlangıçta 100 enerji ile başlıyorsunuz ve saatte sadece 1 enerji kazanıyorsunuz. Çok zaman alacak bir oyun değil. Ürünler binanızın seviyesine göre 3 - 6 - 12 - 24 saatlerde oluyor. Binaların kurulum saatleride bunlara paralel. İşçiniz çoksa binalarınızı hızlı bir şekilde geliştirebilrisiniz. Çok basit bir oyun gibi görünse de aslında kapsamlı bir oyun, polis merkezinden okula, kliseden hastaneye, bankaya. Günlük hayattaki gibi bir şehir kuruyorsunuz. E tabi işin içinde savaşlarda var.

Oyun daha pek tanınmıyor Erken başlamak para kazanmada bir adım öne geçirir sizi. Başlangıçta başlayanlar şu anda goldarını satıyorlar gerçek para karşılığı. Tradelerden bunları görüntüleyebiliyorsunuz.. 


Bir kişinin referans linkinden üye olduğunuzda o kişi üretimlerinizden %10 kazanıyor. Çok bir getirisi yok ancak oyun belki ileride güzel kazançlar doğurabilir. Aşağıdaki linkten kayıt olursanız benim referansımdan üye olursunuz.Refaranssız üye olma şansı malesef yok. Direk siteye  yönlendirmeden üye olsanız bile, sizi bir romen veya ermeninin referansından üye yapıyorlar bilginize...

Zaman Kaybetmeden üye olmanız için   >>>  www.goldentowns.com

Daha fazla bilgiye buradan ulaşabilirsiniz >>>  http://internettenparakazanman.blogspot.com.tr