Gomax Powerbank 2600 mAh İncelemesi

sefagedikk
06-12-2016, 10:33   |  #1  
sefagedikk avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Kas 2016

https://www.youtube.com/watch?v=f0HJ4nJ20WY

Gomax Powerbank 2600 mAh İncelemesi

Sipariş Linki: http://www.tumsarf.com/powerbank ... harici-batarya.html
Diğer Modeller: http://www.tumsarf.com/powerbank

Merhaba tumsarf.com takipçileri, sizlere bu video’da 2600 mah değerindeki Gomax Powerbank’ı tanıtacağız.

Öncelikle bilmeyenler için kısaca powerbank’ın ne olduğunu anlatalım arkadaşlar. Powerbank telefonunuzu, tabletinizi, kameranızı yada mp3’ünüzü şarj edebilen harici taşınabilir şarj cihazıdır. Kapasiteleri ve kaliteleri farklılıklar gösterebilir. Bizim şuan elimizdeki gomax markasına ait 2600 mah değerine sahip powerbanktır. Kutusu gayet sade ve ürünün sizlere gelirken zarar görmesini engellemek için tasarlanmıştır. Kutunun içinde hediye olarak anahatarlık ve kablo geliyor.

Şimdi biraz teknik bilgiler verelim. İçerisindeki pil kapasitesi 2100 mah değerindedir. Giriş ve çıkış değerleri 1Amperdir. Bir adet usb çıkış bir adette micro usb girişi vardır. İphone 4/4s ve s3 mini cihazınızı 1kez, Samsung s3 cihazınızı yarıdan fazla şarj eder tahminen 0,70 kez, lg g2 telefon modelinizide yarıya kadar şarj eder tahminen 0,50 civarlarında.

Bu powerbank modelimiz sürekli olarak yanımda taşıyım diyebileceğiniz bir modeldir. Bu model zor ve acil durumlarda idareten kullanabileceğiniz bir modeldir. Birden fazla şarj etmek istiyorum diyorsanız 5000mah üzeri tercih etmelisiniz. Gerçekten tam randuman sağlamak istiyorsanızda 10000 mah değerine sahip bir powerbank işinizi görecektir.

Evet arkadaşlar, bu videonun sonuna gelmiş bulunmaktayız, bizlerin kanalına abone olmayı ve bu videoyu beğenip yorum atmayı unutmayın. Bizi takipte kalın, hoşçakalın

Anahtar Kelimeler: Powerbank, Gomax, Power Bank, İnceleme, İnceleme Videosu, Teknoloji, Elektronik, Tumsarf, Taşınabilir Şarj Cihazı, Taşınabilir Batarya, Bank, Güç Kaynağı, Teknoloji İnceleme

Son Düzenleme: sefagedikk ~ 06 Aralık 2016 10:36 Neden: