Google'a erişim yasağı...

Limited
02-07-2009, 23:11   |  #26  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
119 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Tem 2009

Böyle Giderse Yakında Girilecek Site Kalmayacak Arkadaşlar :)

TuncaBozkurt
10-07-2009, 23:04   |  #27  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
4,805 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2006

Bitecek mi ki yasaklar?

Alıntı: aslan__  
İnternetin özgürlüğü olmaz kardeşim...Sen bu okyanusta yüzüyormusun önce bir can kurtarma simidiyle belli bir mesafede yüzcen...Kaç kişi bu gibi sitelerden hayatı bitti...Hem Ahiret'i, hem dünyası...Lakin olmayacak sitelere yasak koymalarıda uygun değil...Bu arada uygun olmayan bir çok site bloggerden yapılıor...Hem saçma hem gereksiz başka blog yapma sitelerimi yok!!!Google'ye gelince...Googleyi kısa bir sürede engellemiş olmalarının nedeni sonradan belki İsyan !!! çıkar diye düşündüklerindendir :D....Ayrıca sizin düşündüğünüz gibi bu sitelerde güvenli değil...Google bile...Tabi ondan önce binlerce site var niye onları engellemior...Facebook vs...Veya evlenme siteleri...Maddi ve Manevi değerlerimize küfredilirken engellemesinlermi yani...Youtubeye gelince insanlar oraya istediği gibi girior kardeşim xd...artık dns yasağınızda önemli değil...Herkez youtube düşmanlığı gözüyle bakıor bu yasağa...Peki niçin düşünülmüor bizimde bir video paylaşım sitesi yapmamız gerektiğii...ya google video ya youtube bırakın bunlarıda....Kendi yemeğimizden yiyelim....Yasaklar her zaman olacak olmalı...Senin babana küfreden....Dinine saldıran...Irzına giren...Vatanımızın batmasını ve bölünmesini isteyen insanların sitelerine girmeye ne gerek Var!!!
Yapsınlar da girelim. Bir Türk YouTube, Facebook kadar başarılı siteler yaptı da biz mi girmedik?

Ayrıca da neden bu tür konularda yapanın milliyetine bakıyorsunuz? Sonuçta yapanlar işlerini iyi yapmış. O zaman problem nedir? Diyelim ki bir İngiliz. Daha önce Birleşik Krallık'ın yaptığı tüm hatalara körü körüne inanması ya da desteklemesi mi gerekiyor İngiliz diye. Tüm Türkler aynı mı? Hiç mi fark yok düşünce yapılarında? Olmaması yanlış, saçma zaten. O zaman işlenen tüm töre cinayetlerinde, tüm aile içi şiddet olaylarında tüm milleti suçlu ilan edelim. Hatta sizin zihniyetinizle düşünüp bir dizi izleyip insanları katledenler nedeniyle tüm dizileri yasaklatalım. Ya da en iyisi iletişimi keselim. Ne dersiniz? Hem insanlar arasında iletişim olmazsa cinayetler de olmaz kavgalar da. Değil mi? Oldu mu?

Son Düzenleme: TuncaBozkurt ~ 10 Temmuz 2009 23:09
MSNerkiz
17-07-2009, 17:21   |  #28  
MSNerkiz avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
525 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: May 2007

Her şey bir gün ortaya çıkacak.Kapanma sebepleri de.Merak etmeyin.Youtube da bir gün bir daha kapanmamak üzere açılacak

PcMaKeR
17-07-2009, 19:22   |  #29  
PcMaKeR avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 6
8,935 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2005
Alıntı: zaer  
http://sites.google.com/site/kemalizminkarinagrisi ve ben kapatırdım inanamıyorum çok seviçliyim soosleyi kapatıran kişiyim :
 
kim bu kötü söz sölememek için tutuyorum kendimi...
google a mail atıyorum hemen...

ADEM-KAYA
17-07-2009, 20:12   |  #30  
ADEM-KAYA avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 10
12,271 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2009

OPEN DNS kullanıyorum.;)açmadığı site yok.ve de hızlı +güvenli.ttnet de kim miş;)