Google, Chrome'un dokunmatiğini yapıyor!

CHIP Online
06-08-2013, 16:45   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Google, Microsoft'un IE 11 için yaptığını, kendi tarayıcısı Chrome için yapmaya başladı bile...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/goo ... -yapiyor_41920.html

Resimlerle: En iyi 24 Chrome web uygulaması!

Windows 8 ile dokunmatik ekranlı PC'lere işletim sistemi desteği geldi. Ancak tarayıcı konusunda kullanıcılar alışmış oldukları Chrom'u arayabiliyorlar.


Google da, &lt;span style="text-decoration: underline;">Microsoft'un IE 11 için yaptıklarına benzer bir biçimde</span> boş durmuyor, dokunmatik ekranlı PC'ler için Chrome tarayıcısını optimize ediyor. Chrome Canary isimli yeni tarayıcının testlerine başlayan Google bu tarayıcıda, web sayfalarını kaydırarak ilerletmek üzerine bir sistem kurmuş. Ayrıca yine dokunmatik ekranlardan alışık olduğumuz çimdikle yakınlaştırma ve uzaklaştırma fonksiyonu da bulunuyor.


Bu yeni tarayıcının test aşaması bittiğinde, Windows 8'li dokunmatik PC ve tablet sahibi kullanıcılar, alıştıkları Chrome tarayıcı ile web üzerinde daha rahat sörf yapmanın keyfini yaşayabilecekler.


Google ise henüz kesin bir yayın tarihi vermiş değil ancak dokunmatik ekran teknolojisinin hızla yaygınlaştığı bir atmosferde, "kullanıcı kaybetmemek" için Google'ın yeni tarayıcıyı fazla geciktirmeyeceği düşünülüyor.

Tüm Konu: Google, Chrome'un dokunmatiğini yapıyor!

Resimlerle: En iyi 24 Chrome web uygulaması!

Kaynak: www.chip.com.tr