Google'da nasıl üst sıralara çıkılır?

CHIP Online
07-05-2010, 00:45   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Google arama motoru yenilendi. Peki neler değişti, sitenizi nasıl aramalarda üste çıkartırsınız?

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/goog ... -cikilir_19895.html


İnternete her gün büyük miktarda yeni içerik ekleniyor. Haberler, fotoğraflar, videolar ve çeşitli makaleler ile içerik zenginleşiyor. İnternet siteleri ve forumlar boş durmuyor, işin içine bir de Facebook, Twitter, MySpace gibi sosyal ağları kattığınızda eklenen içeriğin inanılmaz boyutları, arama motorlarının giriştiği işin çapı büyüleyici bir hal alıyor.

Kullanıcılar, profesyonel yayınlardan çok daha fazla içerik giriyor. Ancak bu içeriğe ulaşmanın yolu arama motorlarından geçiyor. Haliyle küçük bloglar ve yeni kurulan siteler için arama motoru optimizasyonu, büyük önem kazanıyor.

Profesyonel sitelerin düzenli ziyaretçileri en önemli trafik kaynakları oluyor. Ancak yine de arama motorları ve özellikle Google yeni kullanıcıların keşfetmesi için en önemli kaynak. Kullanıcıları için de aradıklarını bulmanın en önemli aracı.

Google arama motoru da internete eklenen bu trafik içerisinde aradıklarımızı bize sunabilmek için durmaksızın değişiyor. Peki Google'da neler değişti, arama motorunda nasıl üst sıralarda yer alınır? İşte makalemizde bunları anlatıyoruz...

Tüm konu: Google'da nasıl üst sıralara çıkılır?


Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Google arama optimizasyonuna özen gösteriyor musunuz?

WagerexAct19
01-12-2013, 15:04   |  #2  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 1
3 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ara 2013

HİT İŞİNDE BİR NUMARAYIZ,KESİNLİKLE MEMNUN KALICAKSINIZ!!

SADECE SAYFAMIZI ZİYARET EDİN VE FIRSATLARDAN HEMEN YARARLANIN!!

Hit Kazanma Üyelik Paketlerimiz :

SILVER (Gümüş Paket) :

Silver paket sahibi üyelerimiz her 15 saniyede 2 hit kazanırlar. üyelik aktivasyonu yapıldığı anda hesaplarına 20,000 hediye hit tanımlanır.
:Silver üyelerimiz bir pakette 10 site ekleyerek daha fazla siteye Silver avantajından faydalanabilirler. Günlük ortalama sayfa gösterimleri ücretsiz üyeliğin kat kat üstünde olup, 800 - 1,400 arası ziyaretçi gönderilmektedir.

Bu paketin bir yıllık ücreti KDV Dahil 60,00 TL dir. 
Silver Üyelik Paketini SSL korumalı Ürün Ödeme Sayfasından kolayca kredi kartınız ile yapabilirsiniz.

12 Taksite kadar taksitlendirme imkanımız bulunmaktadır. Silver Üyelik Paketi Ödeme Sayfası için

http://www.xticaret.com/xticaret/?284_60398


GOLD (Altın Paket) :


Gold paket sahibi üyelerimiz her 15 saniyede 3 hit kazanmaktadırlar. üyelik aktivasyonu yapıldığı anda hesaplarına 40,000 hediye hit tanımlanır.

Gold üyelerimiz satın aldıkları bir Gold paketinde 20 site ekleme olanağı vardır. 20 web sitesinin tümü Gold paket ayrıcalıklarından yararlanmaktadır.
Günlük ortalama sayfa gösterimleri diğer üyeliklerin çok üzerinde olup 1,500 - 3,500 üye siteye ziyaretçi gönderilmektedir. 

Gold Üyelik Paketinin bir yıllık ücreti KDV Dahil 120,00 TL dir.
Gold üyelik paketi satın alan üyelerimize Hitsaati.com olarak SEO optimizasyonu, anahtar kelime yerleşimi ve sitenin gidişatı hakkında sürekli gerek eposta gerekse iletişim telefonlarımız ile destek vermekteyiz.

Gold Üyelik Satın alma sayfamızda isteğinize göre 12 taksite kadar taksitlendirme imkanınınız bulunmaktadır. SSL korumalı Ürün Ödeme Sayfasından Gold Üyelik Paketini satın almak için

http://www.xticaret.com/xticaret/?284_60398