Google+'daki ilk bug bakın neye yol açtı!

CHIP Online
11-07-2011, 20:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Google'ın bile beklemediği bir hızla büyüyen Google+'ın ilk ciddi hatası bakın nelere yol açtı...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/goog ... yol-acti_27973.html

Resimlerle: A'dan Z'ye Google'ın indirme şampiyonları!

Google'ın yeni sosyal hizmeti Google+, açılmasının yaklaşık iki hafta ardından sistemde bulunan ilk büyük bug ile karşı karşıya kaldı.

The Next Web'in haberine göre Cumatesi günü bazı Google+ kullanıcıları, uyarıları kapatmalarına rağmen birden fazla e-posta uyarısı aldılar. Bazı kullanıcılar, Çevrelerine sadece yeni bir kullanıcı eklenmesine rağmen 50 e-posta uyarısı aldığını Twitter'da paylaştı.

Yaşananların ardından Google+ bölümü başkanı Vic Gundotra, kendine ait Google+ sayfasında bu uyarılardan dolayı özür diledi: "Uyarıları takip eden hizmet, yaklaşık 80 dakika boyunca yeterli boş disk alanı bulamadı. Bu nedenle sistem tekrar tekrar uyarı göndermeye devam etti. Bu seviyelere bu kadar çabuk ulaşacağımızı tahmin etmiyorduk, ancak etmeliydik."

Bu özür, aynı zamanda Google+'nın Google'ın beklediğinden çok daha popüler hale geldiği anlamına gelebilir. Zira Google CEO'su Eric Schmidt bile hizmetin hızlı büyümesine şaşırmış görünüyor. Schmidt, Salı günü bir konferansta yaptığı konuşmada "sonsuz sayıda insanın" davetiyesi olmadığı için mutsuz olduğunu söylemiş ve Google+'da kaç kişi olduğuna dair bir soruya ise şu yanıtı vermişti: "Bilmiyorum ama milyonlar var, oldukça kalabalık."

Schmidt, Google+'ya eklenecek çok sayıda özelliğin de müjdesini verdi.

Tüm konu: Google+'daki ilk bug bakın neye yol açtı!

İzleyin: Google'dan sosyal ağa dev adım!

Resimlerle: A'dan Z'ye Google'ın indirme şampiyonları!

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Google+'da benzer bir bug ile karşılaştınız mı?