Google'dan hayal kırıklığı!

CHIP Online
22-05-2012, 17:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Google'dan, son döneme damga vuran yeni oyuncağı hakkında şok açıklamalar...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/google-dan-hayal-kirikligi_33674.html


Resimlerle: 12 alternatif Google açılış sayfası!

Google'ın "Project Glass" gözlük teknolojisinin videolarda tanıtıldığı gibi olmayacağı ortaya çıktı. Gözlüğün tanıtım videosunda uyarılar ve diğer bilgiler, kullanıcının baktığı yerde görünüyordu, ancak gerçekte gözlüğün bu kadar heyecan verici özelliklere sahip olmayacağı Google tarafından itiraf edildi.

Bir Google yetkilisi, Project Glass'ın bilgileri "şemsiyenin kenarının olduğu yerde" göstereceğini söyledi. Dahası, Google yetkilisine göre videoda gösterilen renkli grafikler yerine daha çok basit bir görüntü ile karşılaşacağız. Dolayısıyla Project Glass, Google'ın bize gösterdiği kadar geleceğe yönelik bir ürün olmayacak. Ancak yine de gelecekteki teknolojilerin önünü açan önemli bir adım olabilir.

Tüm konu: Google'dan hayal kırıklığı!

Resimlerle: 12 alternatif Google açılış sayfası!

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Google, ürünü değişik tanıtarak bizi kandırdı mı?

erkan1994
22-05-2012, 20:56   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
355 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Kas 2011

aynen öyle ürünü değil birçok ürünü değiştirerek göz boyadı ama yalnız bize mahsus değil bu olay bütün dünyayı da kandırmış oldu neden mi bakın kendi heryerde tanınsın kullanılsın diye birde muhteşem yenilikler yerine amerikan kancıklarından korkan google,apple gibi bana göre çok ucuz ve dandik firmalardır kahrolsun amerikan hükümetleri ...skitirlerimin kancıkları yaşasın komunizm ve adelet duygum.